Bitchar

De flesta k-dramer innehåller minst en snygg bitch. Jag har nämnt tidigare att jag ofta får sympatier för dem. Bitchen ska vara den kvinnliga huvudrollsinnehavarens motsatts. Hon vet hur man för sig i världen, har karriär, pengar och långa smala ben. Ofta är hon emotionellt störd, egocentrisk och långt ifrån oskuld.

Min senaste favoritbitch är en rollfigur vid namn Ji Mil Hye som kommer in efter halva säsongen av Changmins drama Paradise Farm. Ji Mil Hye är supermodell och sitter en dag på sin exmans hotellrum med ett blasé minspel och kräver att de ska bli ihop igen. Jag blir genast småkär och vill att hon ska få allt hon kräver. Jag vet dock att det aldrig kommer att hända för bitchen ska alltid straffas. På ett eller annat sätt får hon lida för att hon inte är oskuldsfull och småtrög som den kvinnliga huvudrollsinnehavaren. Ji Mil Hye verkar tyvärr inte vara ett undantag.

Med tanke på hur svag jag är för bitchar är det konstigt att jag fram tills i dag har missat Song Jieun från Secrets musikvideo till Going Crazy. Videon handlar om en kvinna i världens högsta klackar och extravagant päls som hämnas på en kille. Killen som hon har varit ihop med har förvandlats till en obehaglig stalker och en sådan kan hon inte ha kvar hängande efter sig. Hennes hårda minspel när hon kör bil genom öknen är så vackert. Hur kan jag ha missat det här? Titta:

/j

Annons
Detta inlägg publicerades i Comeback, Tv-serier och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Bitchar

  1. dancingonourown skriver:

    Sjukt snygg Ji Mil Hye. Och det här med extrema hårfärger som börjar komma gillar jag starkt./e

Kommentarer är stängda.