A contemporary band

Här kan man kolla i HD på en hel konsert som jag grämer mig något så fruktansvärt mycket över att jag inte var på. Dies. Jag kan själv inte titta på det. Får ont i magen. Hur kunde jag inte åka? Samtidigt, en anledning till att jag inte vågar kolla är för att jag är rädd för att bli generad, för att jag inte ska tycka allt är fantastiskt, och ja, av lite blandade anledningar snusktant etc).

Men, jag tänkte att någon annan kanske ville se den. Den inleds ungefär så här: Di-bi-di-bi-dis’ my name is ******./e

(Obs kolla snabbt,  det kanske försvinner. Det är inga subs än, aningen problematiskt för intervjudelarna. Tänker att det tar ett tag innan någon får upp dem. Då kanske jag är redo att kolla dock. Hoppas.)

Annons
Detta inlägg publicerades i Spazz och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till A contemporary band

 1. Ellen skriver:

  Vem e det på bild? Kan inte skilja på dem än :/

  • dancingonourown skriver:

   He… det är OnKey! Han som ler stort i grön tröja heter Onew och han i rosa tröja heter Key. Vem som gör tummen upp på sida vet jag inte. Kan vara Taemin kanske? /j

 2. Julili skriver:

  Jag letade som en tönt efter någon som ville åka med mig…. ATT JAG INTE TÄNKTE PÅ ER TJEJER!!!
  Jag åkte inte för att jag till slut inte kände för att spendera jul helgen ensam i Tokyo T^T

  • dancingonourown skriver:

   Hah! Men jag tror att vi pratade lite snabbt om det på senaste TVXQ-mötet i november? Jag vet seriöst inte om jag vågat åka då. Nu däremot är jag väldigt redo.
   Men synd att du inte fick med dig någon! /e

   • Julili skriver:

    Well nu befinner ni er på samma land som de!
    Synd att de inte promotar något nu så att ni kan se de på musik showerna. Passa på och besök Inkigayo innan DBSK slutar sina promos!

Kommentarer är stängda.