Elvin. No Xander.

Um. I Hongkong. De är i Hongkong utan Alexander. Det är just no. För er som inte vet är Alexanders pappa från Hongkong. Han är därför väldigt populär där. För någon/några vecka sedan twittrade han om att han skulle till Hongkong. Därefter kom en uppdatering där han skrev att han skulle dit men inte av samma anledning som Eli och Kevin. Sedan kom bomben. Här är de nu, Elvin, på resan alldeles efter att beskedet kommit.

Och fortfarande inte ett pip från Alexander.

De nämner dem, Kibum och Alexander, här lite snabbt. Säger att de pratat med dem. Att de fortfarande är vänner. Men att de inte är redo för att svara på frågor än. Att de kommer att göra det i framtiden. Eller Eli säger det. Kevin nickar mest. Um.

/e

Annons
Detta inlägg publicerades i Oro och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.