Aj!

Det är många saker som känns mindre bra just nu. Först skickade Elin ett fruktansvärt klipp där Changmin och Yunho framför DBSKs gamla hit Balloons tillsammans med SHINee (minus Jonghyun). Egentligen har jag ingen rätt att bli arg, sex artister uppträder med en sång och gör sitt bästa. Men det känns som om jag ska börja gråta och eventuellt slå någon.

Balloons med DBSK när de var fem medlemmar är den bästa tramslåten jag vet. Den kan alltid få mig att le och har blivit en symbol för det lyckliga DBSK. I versionen med SHINee/Changmin/Yunho går allting fel. Det är plågsamt falskt, märklig stämning och pinsamt dåligt repeterat. De ler men ingen ser särskilt glad ut. Tre människor fattas något fruktansvärt och hur SHINee än försöker backa upp Changmin och Yunho genom att spexa hjälper det inte.

SHINee är inte Jaejoong, Yoochun och Junsu. Och än en gång undrar jag hur SM tänker. Tänker de alls? De väljer att förnedra sex av sina bästa artister i ett dåligt genomfört nummer som dessutom väcker ilska och sorg hos många fans och därigenom ger SM och SHINee dålig reklam. Ska man vara cynisk är de enda som vinner på framförandet JYJ då misslyckandet visar hur oersättliga de är. Changmin och Yunho borde få framföra sånger där de kan briljera, för det kan de även som en duo. Och SHINee borde verkligen inte bli indragna i DBSKsoppan. Ugh, ahhhh, titta om ni vågar:


Efter att ha sett klippet tittar jag på ett annat, om möjligt, ännu värre klipp där Changmin och Yunho svarar på frågor om splittringen. Deras sårade och besvärade minspel när programledaren tar upp ämnet gör ont i mig. Jag vet inte vad jag ska göra av mig själv men tittar ändå på klippet gång på gång som om deras minspel skulle bevisa något. De säger att de inte visste att JYJ skulle stämma SM. Jag vet inte om det stämmer. Vet inte vem jag ska tro på, vad som är rykten och inte. Kanske spelar det ingen roll. En sak som är säker och plågsamt påtagligt desto mer de båda sidorna pratar om konflikten är att alla fem har varit helt förstörda. Ingen ville egentligen att DBSK skulle splittras. /j

Annons
Detta inlägg publicerades i Oro och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.