Officiell Big Bang, nu med sexscen

Och så kom den officiella versionen. I stort sätt kanske densamma. Eller nej, det är en stor skillnad. Nu är åmande tjejer med också (*facepalm*). Nu finns en västerländsk tjej med som först iscensätter hångelscen TOP och därefter sexscen med Daesung (jag tror åtminstone att det är samma tjej).

Eller, ja okej. Helt ovanligt är det kanske inte med lite västerländska tjejer och sexantydningar hos Big Bang och det är ju verkligen inte mycket eller utmanande eller nåt. Mest bara hintat och miljoner gånger mindre porrigt än senaste månadens mest chockerande upptäckt på den västerländska popscenen (porrig om än textcensurerad video här och originaltext här). Det är det här vanliga ni vet, ”WTF! På k-popscen, nääääeee. Hur vågar de!”

Men allra mest är det OMG, Daesung????? Inte TOP, inte G-D, inte Seungri (Taeyang är ju ute ur räkningen ändå med sin ”rädd för tjejer”- image). DAESUNG, HAH! Kanske är det den nya frisyren? Kanske är det ett steg i hans promotion som skådis? Kanske är det för att han knappt får sjunga i låten (why oh why, Daesung sjunger nästan bäst på hela k-popscenen enligt mig)? Kanske var det dags att bli man för honom med som Johanna påpekade?

Yes, här är den då. Jag tittar fortfarande framförallt på G-Dragon men mer och mer på TOP också. (Videon är officiell, dvs, klicka på den Youtube-symbolen i högra hörnet.)

/e

Annons
Detta inlägg publicerades i Comeback och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Officiell Big Bang, nu med sexscen

  • dancingonourown skriver:

   Jag vet, började skriva något om det men visste inte riktigt hur jag skulle formulera mig snabbt (har mycket att göra).

   Det verkar aldrig ta slut. Jag försöker att inte oroa mig över hur JYJ mår men det är svårt. Kan inte SM och branschen bara ge sig? Det är så frustrerande och okonstruktivt. De kommer ju inte att återvända till SM vad som än händer. /j

 1. ayla skriver:

  (Tjejen i videon är enligt kommentarer på olika sidor Chloe Wang, up and coming kinesisk/amerikansk stjärna)

Kommentarer är stängda.