Tuttbilder 2

På lördagskvällar är det extra många som söker efter ”tuttbilder”. Innan vi började blogga hade vi aldrig hört ordet. Första gången det kom upp i statistiken över vad folk sökt på för att hitta vår blogg kunde vi inte sluta skratta. Vi hade lätt ironiskt råkat använda ordet tuttar i ett inlägg men trodde aldrig att folk skulle hitta vår blogg genom det.

Tuttbilder. Just det, inte tuttar utan tutt+bild, tuttbilder. Det låter så gammaldags och ja eh ursäkta men osexigt. Men nu har vi förstått att ”tuttbilder” är ett populärt begrepp. Dagligen hittar människor vår blogg genom att skriva in ordet i sina sökmotorer. I somras, när vi precis hade börjat blogga, var det typ det enda folk sökte på för att hitta vår blogg. Vi tänkte bittert att tuttbilder var det enda svenskar var intresserade av och publicerade lite tuttbilder. Nu för tiden har sökorden utökats och ”k-pop Sverige” är till exempel inte ovanligt. Vi har tvekat om vi verkligen bör publicera fler tuttbilder efter förra gången. Men när vi fick se den här vackra bilden bestämde vi oss  för att den måste vi bara dela med er. Varsågoda tuttar:


/e och j

Annons
Detta inlägg publicerades i Sex och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Tuttbilder 2

 1. thefutureisidol skriver:

  Briljant, ni valde helt rätt tuttbilder.
  /L

 2. sarah skriver:

  Den här bilden ska såå vara mitt bakgrundsbild i min ipod!

  • dancingonourown skriver:

   YES! Hö. Jag gillar verkligen deras olika märkliga minspel i kombination med hattarna och de bara överkropparna. Det är bara så konstigt på ett fruktansvärt bra sett. /j

Kommentarer är stängda.