Bomb until your heart explodes…

MISSTER. Jag vet att jag tjatar om dem (och de är inte ens koreanska) men jag vill att alla ska förstå hur sjukt bra de är. De är så briljanta. Jag har äntligen hittat en översättning av texten till Bomb Bomb Bomb. Jag vet inte alls hur väl den stämmer men när jag först läste den drog min hals ihop sig och mina ögon tårades som de gör när någonting är så vackert att jag inte vet var jag ska ta vägen. Det här är är är… jag hittar inga ord för att förklara:

”Today I will break your mind
Just love there is no right or wrong
If you don’t believe me, just try kissing me
If you´re scared, then just watch me”

/j

Annons
Detta inlägg publicerades i Sex, Spazz och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Bomb until your heart explodes…

 1. sarah skriver:

  så många ambers *___*

 2. Tina skriver:

  Jag är så sjukt frustrerad över att de inte är koreanska, det finns så jävla många koreanska variety shows som jag vill att de ska vara med i så man får höra dem prata och se dem röra sig etc!! Och så att man kunde hålla bättre koll på subs. Vill också veta mer om de här personerna, så jävla svårt hitta info. Känns tyvärr som att chansen är rätt liten för att de ska få en såpass stor koreansk fanbase att de får vara med i alla fall.
  Men jag hoppas att t.ex. Omona they didn’t fortsätter övervaka dem, det var ändå där jag fick nys om dem först.

  • dancingonourown skriver:

   Ja, jag fick också reda på att de fanns genom Omona they didn´t och håller med. Det skulle vara enklare om de var koreanska. Folk verkar översätta mer koreanska än mandarin och det finns som sagt många program man skulle vilja se dem i. När jag, innan jag upptäckte k-pop, var lite besatt av taiwanesiska Fahrenheit fanns det dock en helt del översatta klipp och roliga intervjuer och program de var med i. Så det finns hopp. Om det blir stora i Taiwan och några människor är snälla och översätter allt de är med i. Just nu är det verkligen subs och informations torka. /j

 3. Ellen skriver:

  Hej Kände bara att jag var tvungen att länka denna 😀

Kommentarer är stängda.