Big Bang Tonight

Okej, det här var ju en halvtråkig video faktiskt, om än snygg med mycket vackra och flådiga miljöer. Inte det mest nyskapande jag sett MEN. G-Dragon. Ojojojoj.

Den som stylat honom inför den här inspelningen har min eviga respekt. Frisören som klippt och färgat hans hår lika så.

Herregud vad snygg han är.

TOP i kostym som blickar ut över Las Vegas-natt genom gigantiskt fönster och Daesungs nya mycket klädsamma frisyr var också hitar. Men. G-Dragon. Så fort han är i bild. Officially dead.


Nu väntar jag på comeback-stage där koreografin (som inte är med i videon alls) syns ordentligt.

Officially dead. Good night./e

Uppdatering: Eftersom den här videon inte är officiell än har den redan plockats bort från Youtube. Uppdaterar igen när YG officiellt publicerat den.

Annons
Detta inlägg publicerades i Comeback och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

7 kommentarer till Big Bang Tonight

 1. dancingonourown skriver:

  Alltså jag håller inte med. Jag får en gigantisk klump i halsen av videon och låten i kombination. Jag tycker det är sjukt fint. Big Bang när de är som bäst. Melankoliskt och samtida. Den får mig att längta till NYC (Eller Seoul fast jag aldrig varit där). Nyskapande behövs inte när det är så här bra. /j

  • dancingonourown skriver:

   Tur! Vore fruktansvärt tråkigt om vi tyckte lika hela tiden. Jag kan slänga in TOP när han sitter i baksätet med som tillägg till fönstret, storstadsnatt och allt med G-D, det är så vackert att det känns i magen och gör att jag inte kan sluta titta. Det hade räckt så för mig, resten tycker jag är tråkig yta. Taeyang som kör bil och stå i en ring i öknen är fortfarande nej./e

 2. dancingonourown skriver:

  Still officially dead./e

 3. sarah skriver:

  Åhh måste bara dela med mig det här med er! http://www.youtube.com/watch?v=Z1bbEZtCev0 Gjorde verkligen min dag idag! 🙂

  • dancingonourown skriver:

   HAHA! OMG! Den där videon satt jag också och skrattade åt igår natt utan att veta att du länkat till den här! Råkade ramla in på den efter att ha Youtube:at TOP lite för länge, höh.Sjukt kul./e

 4. sarah skriver:

  Hahahahaha vilket sammanträffande!!XD

Kommentarer är stängda.