Frånvarande och väntande

Jag har varit lite dålig på att blogga långt de senaste dagarna. Det känns som om jag går och väntar på få skriva om två saker men att det drar ut på tiden, som om jag bara kan säga hälften av vad jag tror att jag vill säga om jag inte väntar. Det handlar dels om Big Bang och deras comeback med Tonight, dels om U-Kiss Alexander. Eftersom jag på åtminstone ett av ämnena inte vet hur länge jag får vänta börjar jag nu i alla fall. Jag får fylla på i nya inlägg eftersom tänker jag.

För att börja i det smärtsamma. Alexander. Jag förstår det fortfarande inte. Jag förstår inte hur bolaget kan ha kickat ut honom ur gruppen. Jag förstår inte varför. Jag förstår inte varför de kickat Kibum heller. Jag förstår inte hur så pass etablerade pojkbandsstjärnor ska kunna ersättas, förstår inte hur bolaget tänkt. Det är ingen hemlighet att jag har en mer känslomässig relation till Alexander, det är han jag sörjer mest. Men det betyder inte under några omständigheter att jag tycker att det är okej att behandla Kibum som de gjort. Jag tycker det är förj*** helt enkelt. Att se klippen när han pratar om det och att läsa översättningar gör mig jätteledsen och orolig för hur det ska gå för honom. Det är som om de slagit honom i ansiktet och sagt att han är värdelös. Jag blir så ledsen.

Ännu mer oroad blir jag dock för Alexanders tystnad. Hans Twitter har inte uppdaterats sedan den 22 februari och han har inte framträtt i program eller gett intervjuer som Kibum. Allkpop hänvisade till en kommentar som han ska ha gjort (jag uppfattade det som över telefon men jag vet inte) om att det är sant att han lämnat gruppen men att studier skulle vara  orsaken (som bolaget uppgett) inte är sant. Det är allt och jag vet inte ens om jag litar på kommentaren. Fansens desperata försök till att förstå hänvisar tillbaka till gamla Twitter-uppdateringar där han påpekat förändringar för någon månad sedan. Jag tror inte på det heller, jag tror det är efterkonstruktioner. Bara för några dagar sedan Twittrade han ju om U-Kiss-comeback. Jag misstänker att beskedet för hans del kom som en chock, att det inte var förberett som för Kibum (tydligen fick han veta för en månad sedan). Var är du Alexander? Vad gör du? Hur mår du? Snälla, uttala dig snarast, jag väntar på det. Säg vad som helst. Var inte bara tyst, jag blir så orolig. Och hur mår övriga fem medlemmar i U-Kiss som inte heller sagt ett pip?

Det andra jag väntar på är Big Bangs video för Tonight. Jag vill nästan inte uttala mig om comebacken innan jag sett videon men eftersom det dröjer börjar jag känna mig rastlös, även om den kommer närsom, jag vet. (Någon gång under Big Show som pågår i dagarna ska den premiärvisas.) Jag hoppas att videon är fantastisk, makalös och det bästa jag sett. Jag hoppas den lyfter låten för just nu är jag lite mmjea. Minialbumet är absolut inte dåligt, tvärtom, det är bra. Tonight är jättebra. Men det är inget WOW och jag hade förväntat mig WOW efter en väntan på två år och tre månader. Jag hade förväntat mig en Mirotic– eller Lucifer-comeback. Jag hade förväntat mig Haru haru nummer två. Istället fick jag en dussinlåt, High high nummer 2. Väldigt bra dussinlåtar men likväl, jag har hört det förut. Och framförallt är Seungris solo What can I do? mycket bättre och VVIP mycket roligare, vilket känns mycket oväntat.

(Ni vet, klicka Youtube-symbol.)

Lite så är det just nu med mig. Väntande. Alexander och Tonight-video snarast, tack./e

Annons
Detta inlägg publicerades i Comeback, Oro och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

7 kommentarer till Frånvarande och väntande

 1. sarah skriver:

  Håller med dig till 100%

 2. sarah skriver:

  http://www.petitionspot.com/petitions/xanderandkibum
  Vet inte om det kommer att få dem tillbaka, men då får de iallafall veta att det är många Kiss Mes som är missnöjda!

 3. thefutureisidol skriver:

  Det är spännande, att man kan bli så här drabbad av något. Du vet ju hur jag varit de senaste dagarna.
  /L

Kommentarer är stängda.