Rolig lek?

För ett tag sedan lekte jag och Elin en mycket svår och underhållande lek: Det ena väljer ut tre personer och den andra måste välja vilken av de tre personerna den vill göra vad med. Den första ska man spendera resten av sitt liv med, den andra ska man ha sex med och den tredje ska man döda. I över 2 timmar ömsom våndades vi ömsom kiknade vi av skratt över kniviga alternativ med sydkoreanska kändisar. Tre personer Elin fick välja bland var tex. Heechul, Key och Alexander. Ni får gissa hur hon valde. (Obs det var innan vi visste om Alexander och U-Kiss sorgsamma öde.)

Jag hade också sjukt många svåra val. Får en klump i magen när jag tänker på att jag vid flera tillfällen hade ihjäl SHINees Minho och snygga Yoo Ah In. Även Amber var vid ett tillfälle tvungen att gå bort (hemska tanke). Jag tvingades även spendera resten av mitt liv (i fantasin några minuter) med människor som jag aldrig sett som potentiella livspartner typ Taeyang, Sunny och Taemin. Eh. Mitt absolut svåraste val var det mellan Jaejoong, Changmin och Yoochun. Jag våndas fortfarande när jag tänker på dem. Uuuuh hu hu hu…

Först valde jag att spendera resten av mitt liv med Jaejoong. Det var inte så självklart som det kanske kan verkar om man följt den här bloggen. Jag är allvarligt fixerad vid Jaejoong och kan inte sluta att titta mest på honom jämt. Jag tänker på honom dag och natt. Men hans två motståndare var liksom Yoochun och Changmin. Jag är medveten om att Jaejoong gillar alkohol på ett sätt som verkar oroande, är fruktansvärt fåfäng, har humörsvängningar, sömnsvårigheter och har sagt att han vill ha en hemmafru. Jag är så långt som man kan komma från den stöttande hemmafrutypen och har liksom Jaejoong många självcentrerade ambitioner. Ett liv tillsammans skulle kunna bli väldigt problematiskt. Jag misstänker ofta att Jaejoong är bäst som förälskelse på avstånd. Men jag valde ändå att chansa för annars skulle jag ha ångrat mig hela livet (eh leken menar jag). Jaejoong är ju också den vackrast, roligaste och mest charmanta personen jag vet och vi kanske skulle kunna få det att fungera ändå man vet ju aldrig liksom. Vi kulle säker gräla, bli sams och dricka lite för mycket whiskey tillsammans.

Sen blev det svårt, omöjligt. Skulle jag döda Yoochun eller Changmin? Vem av dem vill jag helst ha sex med? Jag insåg att jag nog gillar dem exakt lika mycket så jag fick gå på dagskänsla. Jag valde därför till Elin (och senare även vår kompis Lars) stora chock att döda Yoochun och ha sex med Changmin. Mest för att jag är svag för långa smala människor och tänkte att jag irl nog attraherats mest av Changmin. Senare vägde jag upp det genom att gifta mig med Yoochun och ha sex med Changmin när Jaejoong byttes ut mot Minho, som i sällskapet var tvungen att vara den som dog. Tanken var ju för sig fortfarande att jag ville ha sex med Changmin (snusktant). Men att jag nog hellre umgicks varje dag med Yoochun eftersom jag misstänker att vi har flera gemensamma intressen. Jag och Yoochun skulle fnissa mycket och ha långa pretentiösa samtal om konst och musik.

Rolig lek? Här får ni (k-popnördar, inga andra kommer att koppla alla de här namnen till personer) några kniviga fall att fundera runt.

1. After Schools Kahi, DBSKs Yunho, Rain

2. Gummy, Son Dam Bi, JYJs Jaejoong

3. Big Bangs T.O.P, Yoo Ah In, 2PMs Nichkhun

4. f(x) Sulli, SHINees Taemin, Miss As Suzy

/j

Annons
Detta inlägg publicerades i Sex och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Rolig lek?

 1. thefutureisidol skriver:

  Så här i backspegeln känns det helt sjukt att både jag och Elin valde att döda Alexander, det gör mig till och med ledsen och lite upprörd. Tänk om man vetat…
  Har fortfarande svårt att förstå ditt Yoochunval. Gillar lista 3 mkt.
  /L

 2. sarah skriver:

  Ahahah vilken rolig game XD Changmin är sååå min bias i Dbsk<3 Fast ibland kan ja inte hjälpa att bli lite kär I Jaejoong oxå thehe. Okay… det här e min lista:
  Jag skulle utnyttja T.O.P sexuellt, för att han är bara dööö het! Han är definitionen av ordet Sexy. Sorry to say men…Jag skulle döda Yoo Ah In och leva resten av mitt liv med Khunnie^^ Hans bloodtype är O precis som mig, han är LÅNG, snygg som bara den, har skön humor, har ett jävligt nice smile… livet skulle vara helt underbart med honom helt enkelt! Han skulle få mig att vara glad hela tiden. Hans röst, och sångröst är såååå breathtaking! Man vill liksom bara sjunka in i hans vackra ögon ❤ och juste! Stort PLUS för att han kan engelska också! 🙂 Jag är nog också lite svag för långa smala killar, speciellt om dom är asiater haha!! och om de ser lite feminina ut! Väldigt olikt vad mina kompisar föredrar faktiskt. Anledningen till varför vissa av dom inte gillar asiatiska idoler är just därför att de ser ut som tjejer & det är så förvirrande för dom, så nu tror de att alla asiatiska killar ser ut som tjejer och alla tjejer ser ut som killar (Visade dom Amber och dom blev totalt chockade när de såg henne, dom trodde verkligen att hon var en kille) lol… dom vet inte vad de missar!! Jag tycker det är helt underbart att det är så! Det gör det hela så mycket mer intressant med K-pop!

  • dancingonourown skriver:

   HA. Bra val. Långa smala androgyna människor är min bias när det gäller attraktion. K-popvärlden är liksom som ett utopiskt paradis. Om Amber bara var typ 10 år äldre och lite längre. HÖ. På bilder och videor ser man ju dock inte riktigt hur långa eller korta folk är irl. Jag tror tex. att jag skulle bli lite besviken på hur korta både Jaejoong och Yoochun är irl. /j

   • sarah skriver:

    Hahaha, håller med dig helt och hållet! Jag tänker alltid så. Jag fick t.ex reda på att GD, mitt livs kärlek, var mycket kortare än jag trodde han egentligen var. Han påstod att han var 177, fast när han stod bredvid en kvinnlig Mc som var 171 var han lika lång, om inte kortare än henne. Jag är inte lika galen i honom längre nu när jag vet att han är är så kort. När jag vet att någon verkar kort, tänker jag inte ta reda på deras längd! Som tur är så finns det ändå många långa snygga idoler som är över 180 cm, Changmin med sina 186 cm, Siwon, Minho, Taecyeon och Lee Minho som är 187, Chansung, jaa det finns många snyggingar out there! thaha.

 3. sarah skriver:

  & juste… det är så sorligt det här med U-kiss 😦 Jag blev en KissMe pågrund av Xander! Älskar verkligen honom. Hur hade de tänkt att det här skulle få U-kiss att bli bättre? Xander och Kimmie var ju redan bra nog! Jag har hört att deras agency har alltid varit lite skum förresten…

 4. Paula skriver:

  hahah vilken UNDERBAR blogg ni har ❤

Kommentarer är stängda.