Pistoler och världens vackraste man

Jag kan tycka om aktionserier om de har självdistans och är välspelade. Jag har tagit mig igenom ungefär halva IRIS och gillar det. Men att posera på bilder med vapen och hårt minspel utan att bli löjlig är svårt. Många k-popartister har försökt och misslyckas. Jag har heller aldrig sett en musikvideo med vapen, gangsterstil och hårda pojkband som jag tycker är riktigt briljant. Det blir alltid smålustigt eller lätt pinsamt. Nu är det Jaejoongs tur igen, i Elle poserar han på fotografier med bland annat en pistol.


Elle har även släppt en teaser inför en längre film på ett tema som verkar vara: världens hetaste man ser hård ut, pillar på pistoler och har lite för lite kläder på sig i arty miljöer. Ja jag är kär i Jaejoong och ja han gör det här så bra det går men nej det blir inte bra (trots att han är så snygg att jag kan svimma.) Vad är det här för idé liksom:

Jaejoong är långt ifrån ensam om att leka med vapen. Yunho ska som jag tidigare skrivit medverka i tv-serien Poseidon där han spelar en marinsoldat. En roll som enligt rykten först var menad till Jaejoong. Men SM Entertainment ska naturligtvis ha manövrerat ut honom. Först skulle rollkaraktären också ironiskt nog heta Oh Yun Jae. Ett namn som nu tyvärr ändrats. Faktumet att jag är oroad över hur löjligt det kan bli när Yunho ska spela hård soldat består dock.

Andra som just nu slåss på sydkoreansk tv är Siwon och Changmin, här i en scen från Athena: Goddess of War. OK. Nu är scenen lite tagen ur sitt sammanhang och jag har inte sett serien så jag har svårt att avgöra hur töntigt eller trovärdigt det här är. (Jag misstänker att båda egentligen spelar okej och att serien är ganska bra.) Men jag kan inte sluta skratta och titta på repeat. SMs aktionhjältar liksom:

/j

Uppdatering: Nu har jag kollat på Jaejoongs teaser minst 30 gånger och tror att jag ångrat mig. Det är så knäppt att det är briljant. Min kompis Lars sa att det kändes som en ”vansinnig parafras på de andras actionroller.” Ja pistolen, TVXQ-SOUL/Always keep the faith tatueringarna på Jaejoongs bara överkropp, den suggestiva musiken, fotot han framkallar, hans perfekta poserande minspel och faktumet att SM pumpar in idoler i aktionprojekt (där Jaejoong därför inte kan medverka) känns i kombination helt sjukt provocerande och därmed bra. SM måste gråta blod. Klippet känns också som om det ber om fanfic. Oh Yun Jae!

Annons
Detta inlägg publicerades i Tv-serier och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Pistoler och världens vackraste man

  1. /L skriver:

    Gillar att citeras och gläds över att kunna göra någon skillnad. Always Keep the Faith!

Kommentarer är stängda.