Pälsmössor, hårdrocksgitarrer, Perfection

Alltså, whats up with the hårrocksgitarrer SM Entertainment? När Yunho&Changmin gjorde arg comeback var det de som (nästan) stack mest i ögonen (introt är för mig just no). Resten av låten tycker jag är okej om än sorglig och bitterljuv med tanke på allt kringliggande, men introt, no. Nu gör Super Junior M comeback med liknande, om än inte för oss lika känslomässig, skandal i bagaget.

Vi har skrivit om Super Juniors avhoppade medlem Hangeng flera gånger tidigare. Hangeng är jätteduktig och kinesisk superstjärna. Av liknande anledningar som JYJ (slavkontrakt etc) valde också Hangeng att stämma SM Entertainment. Hans avhopp blev dock inte lika utdraget som JYJ eftersom Hangeng hade många som trodde på honom i Kina och som kunde köpa honom fri. Smärtsamt var det dock för Super Juniors fans som inom mycket kort tid förlorade två medlemmar (KangIn åkte under samma period  fast för rattfylla och smitning och tvingades in i armén, officiellt är han dock kvar i gruppen).

Super Junior M (M står för mandarin) är Super Juniors kinesiska subgrupp och består av Super Junior-medlemmar plus två kinesiska killar (Henry, halvamerikan som kan spela fiol och dansa popping samtidigt, samt den mycket stiliga ZhouMi, 0.45-framåt). Hangeng var med tanke på sin status i Kina subgruppens ledare. Trots det fick han i princip inte sjunga en rad. Mycket konstigt, kolla bara hur bra han är här.

För att kompensera har SM Entertainment nu valt att slänga in två till Super Junior-medlemmar, Eunhyuk och Sungmin. Och visst de är jätteduktiga. Men, INGEN HANGENG. Och även här, HÅRDROCKSGITARRER, WHY OH WHY. Dansen är dock snygg. Kyuhyun som jag sedan tidigare är svag för är snygg. Pälsmössorna är snygga. Eyelinern är snygg. Kanske dyrkar jag låten om en vecka eller så men för tillfället skulle jag hellre klicka här och titta på Super Girl med gästspel av SNSDs Jessica, spelad 293 gånger hemma hos mig, enligt iTunes min mest spelade låt (aningen komiskt att min mest spelade låt är kinesisk och inte koreansk). Där är Hangeng med också. Men visst, här är Perfection:

Jag vet inte. Kanske tänker SM att hårdrocksgitarrer är det absolut hetaste just nu. Kanske är hårdrocksgitarrer deras yttersta symbol för hämnd eller nåt. Jag vet inte. Jag tror inte på hårdrocksgitarrer. Däremot tror jag på pälsmössor (obs jag tänker tänka att de är fejkpäls och försök inte säga något annat, ok?).

S

P

A

Z

Z

/e

Annons
Detta inlägg publicerades i Comeback, Spazz och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.