Mer bra saker

Det händer många bra saker just nu. Kahi live till exempel. Mmmmmm….en karisma att dö för. Konstigt att hon inte släppt solomaterial tidigare tycker jag.


Jag gillar Kahi starkt. Vi har skrivit alldeles för lite om henne. Hon är 30 år, ledare för After School och har arbetat som professionell dansare bakom olika idoler sedan hon var 18 år (då hon typ rymde hemifrån eftersom hennes föräldrar motsatte sig att hon satsade på dansen). Under en lång tid var hon bakgrundsdansare på SM Entertainment.

Envisa rykten och talande bilder säger att hon  har varit ihop med Yoochun. När hon i en intervju fick frågan om giftermål (eftersom det enligt programledaren borde vara aktuellt vid hennes ålder) svarade hon att hon inte dejtat sedan hon debuterade med After School. Hon fortsatte med att berätta att hon innan dess brukade smyga på sina dejter.

Följdfrågan blev naturligtvis om hon smög för att hon dejtat en kändis (ingen nämnde Yoochun men vem programledaren syftade på kändes ganska självklart).

Kvinnliga k-popartister brukar förneka in i det sista att de hånglat med andra kändisar. Parliknade foton brukar förklaras bort med att de har en syskonrelation med personen på fotona och att de aldrig attraherats av varandra. Hur befängt påståendet än kan verka. Men Kahi bara skrattade åt programledarens påstående och förnekade inte att hon dejtat en kändis.

Yoochun och Kahi ser på diverse gamla bilder ut att stå varandra väldigt nära. Det är befriande och beundransvärt att Kahi inte bortförklarar eller förnekar att hon skulle ha dejtat kändisar. (De finns även en gammal mindre känd bild på henne och G-dragon vilket gör att många menar att hon även dejtat honom. Hm. Om det är sant är mer oklart. Jag menar G-dragon är ju faktiskt ett barn på bilden och det handlar om en bild där hon lägger armen om hans axel. När det handlar om Yoochun finns det många bilder från olika tillfällen där de poserar tillsammans.)

Jag gillar Yoochun och Kahi som par men hoppas ändå att det är en gammal kärlekshistoria och att Kahi i dag är ihop med Son Dambi. Man ser ju lång väg att de är kära. He h eheh… nästan. I vilket fall tycker jag de två är så heta att de förtjänar varandra. Här kommer vaga bildbevis på deras romans:

/j

Annons
Detta inlägg publicerades i Comeback, Fanmade, Spazz och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Mer bra saker

Kommentarer är stängda.