Dreams come true: Bomb Bomb Bomb Misster

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAlltså den här bloggen handlar om k-pop men det här är så fruktansvärt bra att vi måste skriva om det. Taiwanesisk pop framförd av androgyna idoler:


Missters har släppts sin första video. OH YES! Den är så sjukt briljant (läs: dreggel). Jag undrar vad det sjunger om? Önskar att Bomb Bomb Bomb handlar om androgyna flickidoler som förför unga kvinnor och män och visar dem bortom heteronormen. Om någon hittat en översättning av texten får ni gärna skicka länken till oss. Jag har letat och letat men utan resultat.

Har även tittat runt bland olika klipp för att lista ut hur uttalat queera Misster är men jag hittar bara information på mandarin (som jag inte förstår). I anslutning till Misster har jag dock hittat skaparen Lady Emperor hemsida, reklam för lesbiska taiwanesiska klubbar och någon typ av tv-serie med många heta missters. Jag har även hittat information om vad medlemmarna heter och vem som är vem: Milk Pan, Chiao Wang, Carol Chen, Chris Lai och Jin Tai. Besattvänliga idoler.

En annan sak (mer än att jag inte hittar info på engelska) som tyder på att det finns alldeles för lite information om Misster i förhållande till intresset är att 16 personer hittat vår blogg genom sökordet Misster sedan vi publicerade teasern till Bomb Bomb Bomb. Jag vet att Misster kommer att bli en hit. EN VÄRLDSSUCCÈ. Det måste de. De rymmer liksom alla min utopiska idéer om flickidoler. Skulle jag skapa ett band skulle det vara dem. Eller kanske ett där man inte visste vem som var född kvinna och man. Ett band där alla kallades hen och hade androgyna namn typ Alex och Kim. Åh. När en dröm slår in måste man skynda sig att skapa en ny mer ultimat för att kunna fortsätta utvecklas. Åh Misster!!! /j

Ps. Min reaktion efter att äntligen ha hittat hela videon igår förmiddags var den här: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH. Därefter skickade jag i panikartad hastighet länken till Johannas mejl och för säkerhets skull även ett sms. Svaret var kort och koncist: Jag dog precis av lycka. /e

Annons
Detta inlägg publicerades i Spazz och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.