SHINee Onew goes Swedish hero?

ALLTSÅ HALLÅ HALLÅ HAHA VA? OMFG!

Mållös. Vad är det? Vem har gjort? Vem är du? Ska vi bli bästisar?/e

Ps. Tydligen är det SHINees 1000:e dag sedan debuten idag. Jag är ett dåligt fan. Skulle jag hållit reda på såklart. ds

Detta inlägg publicerades i Fanmade, Spazz och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

14 kommentarer till SHINee Onew goes Swedish hero?

 1. Shikshin skriver:

  ahh, det är en grej som Radiotjänsten har gjort. Man kan liksom ladda upp vilken persons ansikte som helst på en sida som de har gjort och då syns den liksom överallt i videon. Programmet blev tydligen känt över gränserna också……. 😀
  Vore coolt ifall man använde Jaejoongs bild….du vet, ”Hero” xD

  • dancingonourown skriver:

   Aah, var det så det var. Jag kopplade till Radiotjänsten men fattade inte att det var en grej där man kunde ladda upp bilder på vem som helst. Jag trodde liksom att någon lagt ner ett sjukt stort jobb på att klippa in Onew i reklamfilmen, haha.
   Det där med Jaejoong/Hero var det första Johanna kommenterade när jag postade videon på FB (jag blev i princip galen av det där och började slänga upp videon på alla forum jag kunde komma på med ungefär samma text om här på bloggen. Crazy nonna). Jag tycker den är bra som den är. ;D /e

 2. sarah skriver:

  Lol XD Min kompis hade gjort en sån här video fast med mitt ansikte förra året haha, rolig grej dt där som radiotjänsten gjort 🙂

 3. sarah skriver:

  Faan!!! juste!! Det var Shinee’s 1000th dag igår efter deras debut!!! Jag var till och med inbjuden på en event om det på facebook, och så sov jag hela dan igår, för att jag var sjukt trött efter skolan (så TYPISKT!) Jag hade tänkt stänga in mig i mitt rum med koreansk mat(Woot! Jag har blivit bättre på att laga det 😀 ) och ha fanmode on och ba vara helt ensam i mitt rum sådär nördig av mig utan att någon brydde sig XD kolla in några avsnitter av Hello baby igen, dregla över några fanvids, talk shows, live performances och läsa JongKey fanfics… Ja ja… Det är deras 1001 dag idag!! Något att fira över är det ju också haha, så jag tänker göra det nu, och mitt kimchi smakar sååå gott just nu =)

  • dancingonourown skriver:

   Haha, jag är lite bitter över att jag inte var den som kom på att göra en med Onew.

   Oh, vad var det för event? Jag höll verkligen helt på att missa det. Jag håller stenkoll på deras årsdagsdatum men det här med att räkna har jag tappat. Jag tycker att du ska fira 1002-dagen med att koll Keys Raising Idols! Och äta mer kimchi, tänk om man hade det hemma. /e

   (Ps tog bort dubbelposten ds)

 4. sarah skriver:

  Faan vad jag hatar dubble post, jaja, don’t mind it 🙂

 5. Katten skriver:

  Tror jag har sett 3 versioner med Jaejoong, haha.. Finns någonstans på capslock_tvxq. 🙂

 6. paula skriver:

  hahahahaha underbart!!

 7. Sophia skriver:

  HAHA, jag tror jag dog av skratt! Det var oväntat! 😀

 8. Tilda skriver:

  XD dom e ju så bäst!!! Om bara onew kunde se den…*suck*

Kommentarer är stängda.