23 år!

I dag fyller Changmin 23 västerländska år. Grattis! Det känns knappt förbjudet att dagdrömma om hur het han är. Jag menar DBSKs yngsta medlem är ju i dag trots att han är fem år yngre än mig vuxen.

Just nu visas hans tv-drama Paradise Farm (eller Ranch) i Sydkorea. Jag följer det slaviskt. Såg precis att det sjunde avsnittet finns översatt på Dramacrazy. AHA! Jag har väntat. Paradise Farm är inte den bästa tv-serien jag sett och Changmin är inte den bästa skådespelaren heller för den delen men dramat är extremt underhållande.

Changmins skådespeleri är överdrivet men inte pinsamt som Yunhos i Heading to the ground. Han spelar lite som de kvinnliga huvudrollsinnehavarna i k-serier brukar spela: spexigt men känslosamt. Sen är han trots en ofta ifrågasättbar styling otroligt snygg. Han går runt på vackra Jeju Island med purket minspel och grälar med sin lika överspelade exfru. Det är mycket anspelningar på att de har haft sex tidigare och mycket återhållna frustrerade känslor när de båda träffar nya och diverse missförstånd uppstår.

I övrigt spelar Changmin just nu kärnvapenexpert i Athena: Goddess of War (en spin-off på IRIS) och uppträder tillsammans med Yunho på diverse musik och lekprogram både i Sydkorea och Japan för att promota sin nya skiva. Efter ett år av väntan på de tre som lämnat SM är han äntligen en upptagen 23-åring. Här framför han balladen How Can I? tillsammans med Yunho. Klump i halsen fint, DBSKsorg (och klicka på youtubesymbolen för att se klippet):


Grattis Changmin. Glöm aldrig att noona tycker att du är sjukt bra. /j

Uppdatering:

Annons
Detta inlägg publicerades i Spazz, Tv-serier och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till 23 år!

 1. Tina skriver:

  LORD VOLDEMIN! Åhh jag gillar honom så mycket. Det känns som att han är en sån person en nog skulle gilla om en träffade honom i verkligheten också, till skillnad från många andra personer (fiktiva eller ”verkliga”) jag fangirlat över i mitt liv.

  • dancingonourown skriver:

   JA PRECIS! Jag och Elin hade faktiskt den diskussionen i går. Jag menade att Changmin nog var en av få k-popstjärnor jag skulle attraheras av om jag träffade honom irl. Alltså en av de få jag skulle vilja hångla med om jag fick chansen. Hehe… /j

   • Tina skriver:

    Men OMG!!! OK för att vara lite mindre diskret har jag själv tänkt EXAKT SÅ också. Jag har verkligen en tendens att bli en squee-pöl över personer som jag nog skulle förhålla mig rätt avvaktande till egentligen, förmodligen för att så många är snygga karismatiska narcissister, men Changmin… aww. Kan tänka om Kyunhyun från SuJu att jag kanske skulle kunna peppa på honom också, om än inte lika självklart som Changmin (för Kyu är lite osoftare hehe). Även t.ex. Eunjeung från T-ara? De är inte riktigt besatthetsvänliga, men verkar rimliga på riktigt.
    Den kpopartist jag lagt mest tid på att stalka är Kim Heechul. Jag tror inte jag skulle vilja hångla med honom.

   • dancingonourown skriver:

    HA HA HA. Ja alltså min största fix är Jaejoong. Eh. Jag vet verkligen inte vad jag skulle tycka om honom irl. Antagligen att han var kort (jag gillar långa personer), lite märklig och självcentrerad. På foton och på film är han det vackraste och charmigaste jag vet. Men det är ju liksom på foto och film. /j

Kommentarer är stängda.