Snart hela Big Bang, snart…

Jag har väntat, hoppats, förfärats och blivit lycklig i omgångar. Big Bangs comeback efter en väntan på flera år (typ två) i Sydkorea delad i tre har varit både småjobbig, okej och fantastisk. Nu är det äntligen snart dags för comebacken med alla fem medlemmar och concept photos släpptes idag.


Stylingen är sådär. Kläderna fina. Håren hm. Vissa är mer lyckade (G-Dragon trots Kalles kaviar-varning, Seungri har äntligen borstat ner luggen och Daesungs frisyr är jättesnygg) än andra (T.O.P, en av de närmaste en real crush för mig men det här var just no. Och Taeyang, kom igen, vi har sett den här frisyren nu de senaste åren, våga lite).

Det som först sades vara ett helt album blev plötsligt ett minialbum. Jag hoppas att det beror på att bolaget inte ville släppa något halvdant utan bara fantastiska låtar. Det går dock rykten om låtlistan och där verkar några Japan-singlar återanvändas. Hm. Somebody to love är visserligen en favorit som aldrig fick en egen video men ändå, återanvändning, hm.

Comebackens titellåt heter Tonight och de kommer tillbaka den 24 februari. Jag väntar. /e

Annons
Detta inlägg publicerades i Comeback och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Snart hela Big Bang, snart…

  1. echo skriver:

    jag kan inte låta bli att älska GD’s frisyr, han är som snyggast när han är blond! (även fast det här var lite väl kycklingfärgat, det såg bättre ut under Heartbreaker-perioden)

Kommentarer är stängda.