K-popfest, Kahi och The Korea Blog

I fredags, efter att vi beställt flygbiljetter, var vi på fest med andra k-popnördar. En av de bästa hemmafester vi varit på. Det spelades bara k-popvideor hela kvällen och stora delar av festen stod alla vända mot videorna med gnistrande ögon och imiterade danser. Det var inte bara folk som vi tvingat på k-pop och som sedan fastnat utan människor vi aldrig träffat förr och som vi lärt känna för att de också gillar k-pop. Så roligt hade vi att vi glömde kameran på festen och kom hem med semlor i håret (efter matkrig framåt fyra). Kameran är nu hemma och här kommer vaga bildbevis på en lyckad fest: rökmaskin och min (Johannas) rygg. Resten hade vi för roligt för att komma ihåg att fotografera.

Den här var, i hård konkurrens med Miss A Breathe, festens mest spelade låt:

Och i går, på tal om After School, släppte snygga ledaren Kahi sin debutsolo. Här går hon sönder i två. MYCKET SNYGGT:

/e och j

Och ps, vi måste få skryta lite. Den här texten på The Korea Blog är en följd av ett halvårs mejlkontakt mellan en viss e och en kulturambassadör samt ett möte mellan desamma plus en viss j plus fem till smarta och coola Swedish students (dvs våra kompisar, bland annat Anna som hittade blogg-inlägget). Boys Over Flowers på svensk tv snart FTW! ds.

Detta inlägg publicerades i Allmänt och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till K-popfest, Kahi och The Korea Blog

  1. sarah skriver:

    NI DRIVEEER. Boys over flowers??!! :O Omggg! Nu kommer k-dramas vara poppulärare I Sverige, och kanske kpop också 😉

Kommentarer är stängda.