Rosor och choklad


Kära k-popstjärnor ni är så bra på att se kära ut. Jag undrar vem som tänker på vem, vem som hånglar med vem eller om ni alla har stängt av era romantiska känslor och bara jobbar. Sitter ni kanske hemma med rosor och choklad från tusentals fans men drömmer om ett friare liv.

Jag läste någonstans att Jaejoong blivit framröstad som den k-popstjärna som antas få flest presenter på Alla hjärtans dag. Jag undrar om han kommer att ställa dem bredvid alla mjukiskatter han har fått från fans och spenderar natten med att att kolla på videor fans gjort till hans ära eller om han tar på någon som inte är vi och drömmer om saker vi aldrig kommer få veta. /j

Annons
Detta inlägg publicerades i Oro, Sex och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.