MISSTER (5 taiwanesiska Ambers)!

Vi gapar av förvåning och total lycka efter att ha hittat den nya taiwanesiska gruppen Missters teaser. Det känns lite som den där gången för flera år sedan när vi hängde tillsammans över en laptop och gapade över hur fruktansvärt vackra medlemmarna i den taiwanesiska gruppen Fahrenheit var. Vi kan nu konstatera att Taiwan är bäst på snygga människor. Kanske är de bäst på allt. Eller åtminstone har de lyckats producera vår drömteaser och vårt drömkoncept: MISSTER

Koreaorienterade Omona skriver: Who are those 5 good looking men? What…? They’re women?!

Yes! Ett band med fem Ambers! Bandet Misster ligger på bolaget Lady Emperor, skapat och drivet av Jin Tai som också är medlem i bandet själv. Bandet sägs ha bildats genom en tomboy-letande tävling och resultatet är det här. Vi skuttar av lycka.

Lite undrar vi om det handlar om en Amber-effekt. Hennes gästspel i taiwanesiska stjärnan Dansons video var en succé. Eller så kanske taiwaneser bara är väldigt förtjust i snygga butchiga tjejer (hoppas). Ella Chun i bandet S.H.E är ju exempelvis också väldigt populär både bland killar och tjejer.

Teasern ser fantastisk ut, låten är sådär och vi längtar tills att hela videon släpps. Låten heter Bomb Bomb Bomb och vår k-popvän Rebecka lyckades hitta den här fina förklaringen:”MISSTER’s first single [Bomb Bomb Bomb], the Mandarin Chinese cover of the original by Korean band SHU-I, has a strong beat to it, expressing a new generation’s attitude towards outside pressure and discrimination . ”

Vi kommer med största sannolikhet återkomma mer analytiskt vid senare tillfälle om det här i bloggen men för nu:

/e och j

Annons
Detta inlägg publicerades i Spazz och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.