Molla, molla

Vi berättade tidigare att vi skulle visa konst i Skåne. Här kommer lite bilder från performancet Molla, molla som vi höll i Lund i helgen. Vi genomförde det både på fredagen och lördagen (för att hon som egentligen skulle visa saker på fredagen var sjuk).

Allt det praktiska gick bra och det kom en blandad publik: vänner, tonåringar och äldre herrflanörer i hatt. Reaktionerna var blandade, en dam blev exempelvis eld och lågor även om hon misstänkte att det fanns porr i båset. Majoriteten av besökarna valde att gå in i det bås, som vi med hjälp av snälla arrangörer på galleriet byggt, trots den hårda texten utanför:

Eftersom vi antagligen kommer att visa projektet flera gånger och inte vill förstöra för er som kanske vill komma och titta en annan gång tänker vi inte visa vad som finns i båset. Som vi skrev tidigare visar projektionen våra ensamdanser på loop utan ljud.

/e och j

Annons
Detta inlägg publicerades i Ensamdans, Fanmade och märktes , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.