Khuntoria och hångel som arbete

Många ogillar Nichkhuns nya reklamfilm It’s skin där det ser ut som om han ska hångla upp en modell. Det är förståeligt att många som är kära i Nichkhun blir ledsna när han tar på andra. De flesta som uttalar sig negativt om reklamfilmen nämner dock inte sig själva utan f(x) Victoria som orsak till ogillandet.

Min k-popbesatthet har fått mig att förstå allvaret i fixar/förälskelser i människor som par, alltså två personer som man vill och tror är kära i varandra (min egen seriösa YunJae höll i sig länge.) Victoria är Nichkhuns låtsatsfru i tv-serien We Got Married, de kallas Khuntoria. I kommentarer skriver folk att de tycker synd om henne och att de ser framför sig hur ledsen och arg hon kommer att bli när hon ser filmen. Deras kommentarer är fyllda av känslor och inte på låtsats, de är säkra på att Victoria och Nichkhun är kära på riktigt. Som svar på alla kommentarer har Nichkhun twittrat följade: For those of you who are complaining about the CF I want you all to understand that it’s just work.

Kommentaren känns riktad både till de som är kära i Nichkhun tillsammans med Victoria och de som är kära i honom och kanske rädda för att han och Victoria är kära. Den är smart och går att läsa på många olika sätt. Många som gillar Khuntoria verkar läsa kommentaren som en tecken på att han vill visa för Victoria att It´s skin är skådespeleri. Vad de inte tänker på är att han kanske också vill säga dem att hans och Victorias relation är arbete och skådespeleri.

För frågan när det gäller Nichkhun är som ofta i k-popvärlden vad som är arbete och inte. Jag har pratat tidigare om att jag också misstänkt att Khuntoria kanske inte bara är kära på låtsats utan även på riktigt på sidan om arbetet de gör i We Got Married (Misstankarna har inte blivit mindre av att de i de senaste avsnitten tonat ner gullandet lite. Det kanske blev lite för verkligt och därmed skandalöst.)

Jag har också uttryckt en önskan om att Nichkhun kanske egentligen är kär i Minho. Vilkas gulligull väl kanske egentligen mest bevisar hur bra de båda är på fanservice eftersom det skett på begäran av tv-programledare och de båda kan titta på vem som helst och se kära ut. Ingenting Minho eller Nichkhun gör mot någon annan kändis framför kameran bör egentligen betyda att de faktiskt är kära. Så arbete? Vad menar du Nichkhun? Och vad vill jag egentligen? Vill jag att fascinerande men könsstereotypa Khuntoria ska vara på riktigt? Det är ändå något annat i Nichkhuns beteende mot Victoria än vid andra fanservice tillfällen, tror jag. Eller? Arbete? /j

Annons
Detta inlägg publicerades i Sex, Tv-serier och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Khuntoria och hångel som arbete

 1. Lorentz skriver:

  Hej!

  Underbar blogg! Såg er på YouTube med att börja :).
  Jag undrar en sak.. det står om Elin & Johanna..
  Men vem är killen Pedram?

  Ciao!

  • dancingonourown skriver:

   Hej och tack!

   Vi (Elin och Johanna) driver den här bloggen och dansprojektet. Dansprojektet går ut på att vi ber människor att öva in k-popkoreografier, filma och skicka till oss. Läs mer här: https://dancingonourown.wordpress.com/2011/01/13/ensamdans-2/

   De som dansar är därför olika människor, både vänner till oss och andra som skickat in filmer. Är du sugen på att dansa är det bara att höra av dig. 🙂 Alla som har valt att dansa på vår youtubekanal skriver alltså inte blogginlägg här, det gör bara vi två (även om många av dem läser och kommenterar ♥ ).

   Hoppas vem som gör vad blev tydligare och inte rörigare.
   Komapsumnida. /j

Kommentarer är stängda.