Prickigt pojkband

Vi gillar pojkband och vi gillar k-pop. Allt som oftast hyllar vi låtar, videor och artister. Visserligen är vi också ganska ofta tveksamma till vissa saker och fenomen men det är sällan vi tycker att något är helt katastrofalt hemskt. Med dagens teaser från Dalmatian kan jag dock dessvärre konstatera att vissa koncept är, hm, mindre lyckade än andra.

Dalmatian består av sex fagra pojkar och bandets koncept är, tam tam, DALMATINER. Just det, den prickiga hunden. Så här ser konceptbilden ut som släppts för deras comeback. Den är, surprise surprise, PRICKIG.

Eh ja, det kanske är svårt att vara nyskapande med koncept och så, det mesta är gjort, men dalmatiner? Verkligen? Dalmations första singel hette Round 1  och är mycket dalmatin-inspirerad. Med tanke på bilden ovan är det uppenbarligen ett koncept bandet/bolaget tänkt köra på ett tag också. Spexigt. Teasern till comebacken både låter och ser tråkig ut och finns här (man vet ju aldrig förstås, kanske ändrar jag mig men…).

Jag väljer att ge er debutsingeln: So let me bring out the dogs, ya’ll ready or what? Bow wow wow voff voff!

/e

Ps. Om vi har läsare som är Dalmatian-fans: FÖRLÅT. Men det här var inget för mig. ds

Annons
Detta inlägg publicerades i Comeback och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Prickigt pojkband

  1. dancingonourown skriver:

    Hm. Här poserar de: http://www.youtube.com/watch?v=YIz6m89mnOM. Bra? Nja.

    Jag känner att jag börjar få lite samma relation till dem som jag hade till Kangin (innan skandaler och militärtjänst). Jag förstår inte grejen och tycker att de är mänskligt dåliga så att det blir intressanta. Hm. (Jag saknar nästan Kangin.) /j

Kommentarer är stängda.