OnKey och ABBA

Vi stressar på nere i Skåne eftersom det blev två kvällar performance istället för en. Det blir därför lite dåligt med bloggandet. Vi ska skärpa oss till nästa nästa vecka.

Stress till trots har jag ändå tagit mig tid att titta på det här klippet minst en gång om dagen. Den tidsprioriteringen kan diskuteras förstås. Klippet finns inte med engelska subs och har det inte kommit till nästa vecka ska jag ge mig på att översätta det till svenska. (De säger typ tre meningar men det lär ta flera veckor för mig att översätta ändå, heh.) Utöver orden sång och ABBA är jag nästan säker på att Onew säger något om sin pappa (appa) också. Det kan ju och för sig vara en felhörning (ABBA/APPA). Hm. Men ja, det är dags att ta sig an en utmaning. Det ska bli en svensk översättning av Dancing Queen, high 5!

/e

Annons
Detta inlägg publicerades i Spazz och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.