Performance på Pictura

Obs kan vara spoiler!

Jag sitter i Elins lägenhet i Stockholm och funderar över hur vi bygger ett röstbåsliknande bås. Elin är i Skåne och jag ska åka dit i kväll. På lördag ska vi använda oss av våra Ensamdanser i ett performance på Galleri Pictura i Lund. Danserna kommer att visas som en tyst loop. Meningen är att besökarna (vid första anblicken) inte ska veta varför människor utför rörelsemönster på olika platser. Så om ni planerar att komma (16-19 på Galleri Pictura) berätta inte för ovetande besökare varifrån danserna kommer (snälla). Båset kommer att spela en avgörande roll i performancet. Vi återkommer med dokumentation och rapport om hur det gick senare.

I övrigt är jag väldigt stolt över att min mamma äntligen har spelat in en ensamdans (Elins mamma har spelat i två). Min mamma var nervös att stegen var för svåra (hon har lite ryggproblem) men det visade sig ändå gå sjukt bra. Jag tycker hon briljerar och tar tittarna med storm och charm. Jag önskar att jag var lika showig och ska jobba på det till min nästa dans. Tänker även att jag borde utmana mig själv och göra något lite för sexigt, typ med höga klackar eller liknande. Den värsta dansen och låten jag vet kanske vore en utmaning att bita i: BLÄ . (Eller inte.) /j

Annons
Detta inlägg publicerades i Ensamdans och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.