Nothing lasts forever

Jag vet inte hur jag lyckades missa dem men det gjorde jag. Jag har sett gruppens namn dyka upp på hur många bloggar som helst och sett att de varit med i en kortlivad reality serie med tillsammans med U-Kiss. (Serien We are dating som gick i graven bara efter några avsnitt. Tydligen var den enligt det största U-Kissfanet jag känner också tråkig vilket är märkligt eftersom U-Kiss är, ehm, hemskt spexiga. Kanske var det konceptet? Vill fans verkligen se sina idoler dejta?)

Ändå har jag aldrig brytt mig om att kolla upp Girl’s Day. Jag har lyssnat på en låt kanske någon gång för länge sedan som jag fått tips om men det är det tills i förrgår. Då ramlade jag över en tjej som gjorde en danscover på den här när jag letade inspiration till mitt nästa skuttförsök och oj vad bra det var! Hur har jag kunnat missa den här?! Okej, sticket när de spelar instrument i videon är rätt töntigt men resten! OMGOMG! Besatt. Den här släpptes redan i höstas också ska sägas. Pinsamt, Elin.

/e

Annons
Detta inlägg publicerades i Spazz och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Nothing lasts forever

 1. /L skriver:

  Hah! Det var ju jag som skickade deras första singel(älskar fortfarande), men jag blev så sjukt besviken på den där videon du pratar om(pga sticket när de spelar instrument, det är INTE OK), sedan dess har jag gjort försök att lyssna igen några ggr., men tänker bara på instrumentdelen och blir arg.
  Det största U-kissfan du känner? Jag tackar och bockar för det!
  ps. ni skriver för lite om U-kiss. ds.

 2. L skriver:

  OBS!!!det var ej kritik gällande ditt ordval, blev bara glad över att läsa om mig själv… (gillar sånt). Vad skulle du annars skrivit liksom. Ja jag kan nog lära mig att gilla den där låten, speciellt eftersom jag gillar deras debut. Om jag hade den i min Ipod kanske det skulle gå snabbare…
  Det där med U-kiss, det är inget måste, jag kan skriva om dem själv.
  Sitter här och funderar över hur jag kunde bli besatt av Our Game med Yunho&Changmin.

Kommentarer är stängda.