DBSK och inspirerande noona

Jag har skrivit mycket om DBSK-dramat men jag misstänker att det blivit en röra av händelser som ni bloggläsare (om ni inte är insatta i konflikten) har svårt att sätta samman till en historia. Äntligen har ett program på den koreanska tv-stationen MBC sammanfattat läget. Enkelt att förstå (och ca 2.44 in i videon en mycket inspirerade noona). Här med engelsk textning. Varsegoda:

Åh! JYJ fighting! Changmin/Yunho fighting!

Uppdatering Tydligen fortsätter inte reportaget lika bra. Har inte hittat hela översatt men har förstått att SM får prata och argumentera mycket längre än JYJ vilket gör att det kan framstå som om SM har rätt. Många av JYJs huvudpoänger ska vara bortklippta och fans är arga. Hm, tänkte väl att det var lite för bra för att vara sant att MBC skulle våga sända ett program där JYJ fick prata fritt. Hm. Sydkoreansk nöjesindustri. Hm. /j

Annons
Detta inlägg publicerades i Comeback, Oro och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till DBSK och inspirerande noona

  1. linnea skriver:

    Vilken bra video! jag är lite intresserad av den historiska/drama musikalen som Micky är med i, hittar liksom inte namnet på den och jag skulle gärna vilja se på den ( den e lite slashig XD).

    Det e så konstigt. När jag började lyssna på k-pop för ett år sedan, så var DBSK mitt första k-pop band. JYJ är bra, men de är för liksom för lite korea i dem+ jag saknar U-know. Man får hoppas starkt på att någon tar tag i situation och vänder den till något positivt.

    Ska det annordnas några k-pop träffar snart igen eller? blir sprallig av tanken, känner inte mig som ”the newbie” längre :p

    tack för e blogg! jag hinner inte ha så mkt koll på allt, men jag läser er blogg ovch då har jag skitbra koll på allt 🙂

Kommentarer är stängda.