Många bra saker. YEY!

Det är ett mirakel att Amber verkligen är tillbaka i k-popvärlden! Den här bilden publicerades i veckan. Ett nytaget foto på hela f(x). (Jag ignorerar den lilla rösten i mitt huvud som säger att kanske, kanske är det något som inte står rätt till mellan Amber och  läskiga SM Entertainment.) AMBER ÄR TILLBAKA. YEY!

Det verkar som om DSP och Kara genom långa samtal och nya överenskommelser löser sina inneboende konflikter. Kara kommer som det ser ut nu inte att splittras. YEY!

Sydkoreas, typ ända, öppet homosexuella kändis Hong Suk Chun är kompis med Jaejoong. Han var på Jaejoongs födelsedagsfest. Bland mina kompisar är typ hälften hetero och hälften inte, så det känns väldigt märkligt att nämna som en positiv nyhet att någon är kompis med en bög. Men Jaejoong är en kändis i Sydkorea, att han vågar vara öppet kompis med någon som inte är hetero är en lättnad för mig. Jag vet att han inte är homofob. YEY!

Changmins drama Paradise Ranch har börjat sändas. Jag har inte haft tid att titta än, så jag vet inte hur bra eller pinsamt det är. Teasern ser mycket typisk men underhållande ut.

Jag misstänker att Changmin kommer att spela över lite men ändå vara charmigare än många andra sångare som försökt sig på skådespeleri. (De brukar falla in i kategorierna överspelade typ Yunho eller stela typ Kim Hyun Joong.) Jag har sett fram emot den här serien länge och om typ en vecka har jag tid att börja titta. YEY! /j

Annons
Detta inlägg publicerades i Comeback, Sex, Spazz, Tv-serier och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.