Lika som bär?

Jag var på filmkväll på den koreanska ambassaden i Stockholm i veckan tillsammans med några kompisar. Det bjöds på popcorn, läsk och mycket starka ramyun. Filmen som visades hette Secret Reunion och den innehöll i princip allt. På under två timmar hann den avverka genrerna spiondrama, slapstick, romantik, hårdkokt thriller, relationsdrama, nästintill splatter och mycket mycket krämigt slut. Det var inte tråkigt för en sekund.

I centrum stod en avdankad agent och en mycket snygg nordkoreansk spion på flykt. Själv kunde jag inte sluta tänka på hur fruktansvärt lik den nordkoreanske spionen var TOP. När vi lämnade ambassaden visade det sig dock att jag var den enda som hade gjort den kopplingen. Jag sökte genast upp bilder på killen som spelade spionen. Han heter Kang Dong Won, är född 1981 och jag påstår fortfarande att han ser ut som TOPs storebror. Vad säger ni? Är de lika eller har min hjärna TOP-dille?

Obs han pratar som TOP med. Lyssna:

/e

Annons
Detta inlägg publicerades i Spazz och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

9 kommentarer till Lika som bär?

 1. Katten skriver:

  Jag har alltid tyckt Kang Dong Won ser ut som Yoochun… Fast lite snyggare.
  Tips: Se Our Happy Time/Maudy Thursday med Kang Dong Won, har nog alltid gråtit så mycket till en film..

  • dancingonourown skriver:

   Ja, nu när du säger det så är han ju faktiskt ganska lik Yoochun med. Men jag står nog fast vid att det allra mest är TOP ändå. Kanske beror det lite på filmen i och för sig, det var något med rollen och kroppspråket som var lite TOP…

   Tack för tipset! Ska genast kolla upp! Men gråt, hu. Jag är fruktansvärt blödig när det kommer till sorgliga filmer. Jag gråter som en tok så fort det blir minsta lilla sorgliga (eller minsta lilla fint och romantiska med för den delen. Jag är blödig överlag.)Får nog planera in den en dag när jag inte behöver göra så mycket annat, haha./e

 2. ayla skriver:

  Men det första jag reagerar på är ju hur oerhört lik Gong Yoo han är, speciellt på bilden uppe till vänster, se här: http://sookyeong.files.wordpress.com/2009/11/d4.jpg
  Men när jag tittar på trailern ser han lite ut som TOP men ibland otroligt mycket som Yoochun, exempel 1:30.

 3. dancingonourown skriver:

  HAHA! Jag föreslår att vi sammanfattar det med: kille med snygga drag./e

 4. sarah skriver:

  fyyy vad lik, läskigt lika är dom!

 5. sarah skriver:

  Ska definitivt göra det ! Men TOP är snyggare 😀

 6. Johan skriver:

  Hur kan man registrera sig till att vara med på koreanska ambassadens filmkvällar?
  /J

Kommentarer är stängda.