생일축하합니다

I dag fyller min favorit av alla favoriter 25 västerländska år. Grattis på födelsedagen Jaejoong! Jag tar det så att du förstår: 생일축하합니다 (och hoppas att det inte är felstavat, jag är så dålig på koreanska att jag googlat det). Vi skulle inte kunna prata med varandra du och jag. Men jag gillar dig, väldigt mycket, ibland nästan för mycket är jag rädd. Orsakerna till varför du är min bästa idol någonsin är många. Jag tänkte fira dig med att berätta några.


Ett fan skapar ett twitterkonto där hon låtsats vara din katt. Du svar henne, spelar med och hotar till exempel med att svälta henne.

Jag vet ingen annan som klarar av att åma sig så sexigt som du gör utan att bli pinsam (det skulle vara Beyonce då). Den här, överdrivet sexiga, fanart klassikern bevisar det:

Din version av Insa är en av mina mest spelade ballader någonsin.

När du tittade på Yunho kunde alla som ville tro att du var kär. Din fanservice var briljant och trovärdigt subtil. Eller var det verkligen fanservice? Ni älskar fortfarande varandra, eller hur? Jag har läst det i tusen fanfic. Den här är en av de bästa.

Du signerar fortfarande bilder av dig och Yunho om fans frågar, fast du inte längre ska ha kontakt med Yunho.

Du har TVXQ tatuerat på ryggen med stora bokstäver.

För länge sedan, för halvlänge sedan och nyligen tramsar du i olika sammanhang så att jag omöjligt kan sluta le. Din självironi och charm är ett gigantiskt leende på mina läppar.

Det är såklart en slump men du har twittrat att du känner dig ensam när jag känner mig som mest ensam. /j

Detta inlägg publicerades i Sex, Spazz, Uncategorized och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till 생일축하합니다

 1. Katten skriver:

  Är fascinerad av honom, vet inte varför, kanske är det självironin?
  Oxymoron är nog det bästa att beskriva honom…
  Inget fan av kpopsecrets men den här var rätt gripande.
  Hoppas han får en chans att bli lycklig nån dag..
  Vad seriöst och deprimerande det lät.. 😛

  • dancingonourown skriver:

   Ja för mig är det motsägelserna tror jag (typ känslosamt dramatisk/självironiskt distanserad) och hans androgyna utseende. Jag är väldigt svag för androgyna människor.

   Sen är hans dramatiska bakgrund och liv väldigt svårt att relatera till för att det är så filmlikt tycker jag. Som om det inte var på riktigt. Medan han som människa för mig börjar kännas verklig, inte som en karaktär i en film (särskilt efter att han skaffade twitter). Verklig, komplex, och beroendeframkallande. Hehehe. /j

Kommentarer är stängda.