I want you in my pants baby?

JYJs nya skiva med självskrivet material innehåller inte bara personliga texter om konflikten med SM Entertainment utan även provokativt sexigt material. Låten I.D.S har en engelsk refräng som går: ”I want you in my pants, I want you in my pants, I want you pants babyyyyyyy.” Eh? Det låter alla fall så när Jaejoong och Junsu tar i på bruten engelska. Det ska tydligen vara ”plans”. Men det spelar ingen roll de flesta hör ”pants” och till den suggestiva musiken blir det logiskt. Enligt översättningar av de koreanska delarna passar också ”pants” lite för bra in för att vara en slump. Eller vad sägs om: ”Very gently Come to me, closer Now Now Now More Now Now Now.”

Om Jaejoong, som skrivit låten, var bättre på engelska skulle jag vara säker på att det var en medveten lek med orden från hans sida för att ta sig runt den sydkoreanska censuren. (De sydkoreanska granskarna av musik sätter åldersgräns om sånger uppmanar till sex. ”I want you in my pants” anses nog uppmana till sex, ”plans” däremot kan ju handla om vilka planer som helst, sexuella eller inte.) Nu tror jag ändå, trots Jaejoongs dåliga engelska, att det är ett taktiskt drag. Jag menar Yocchun (som kan engelska) eller någon annan i deras team måste ha kommit på genidraget eller åtminstone hört vad det låter som de sjunger.

I want you in my plans Jaejoong…på repeat. /j

Annons
Detta inlägg publicerades i Comeback, Sex, Spazz och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till I want you in my pants baby?

  1. dancingonourown skriver:

    HAHA OMG! Fruktansvärt roligt. Jag tror fortfarande att det är en hämndaktion för ”I got you under my sky”./e

Kommentarer är stängda.