Total epic success och total epic fail 18

Epic success

Vi (och fem till av våra vänner) träffade kulturambassadör med assistent från den koreanska ambassaden i Stockholm och diskuterade strategier för att sälja in koreanska dramer till svensk tv i veckan. Utöver god middag på Nam Kang (koreansk restaurang) och mycket trevligt samtal fick vi en hög med vansinnigt fina cd-skivor att dela upp mellan oss. Efter lottdragning och svåra val gick alla hem med några skivor var och lyckan var total. Johanna fick utöver den här en skiva med SHINee och en med Kara. Elin fick de här:

Epic fail

GD&TOP. Vi har gillat er och var övertygad om att ert duoprojekt skulle slå det mesta på k-popscenen. Så blev det inte och besvikelsen har varit stor. I februari släpper Big Bang album med samtliga medlemmar men innan dess har bandets magnae Seungri fått släppa solomaterial. Vår relation till Seungri är sådär. Han är varken mest attraktiv eller spännande i Big Bang. Han både sjunger och dansar mindre bra än de övriga medlemmarna. I intervjuer framstår han som ganska dryg och egocentrisk. Men den här gången, GD&TOP, sopar Seungri banan med er. Okej, låten är inte den mest unika men den är sjukt bra. Det är en produktion där YG gör det som de är bäst på. Och det är varken snuskpill, sweetest ice cream eller Playboy Bunnies i videon heller. Tack Seungri för att du gav oss tilltro till Big Bang igen.(Klicka på Youtube-symbolen.)

/e och j

Annons
Detta inlägg publicerades i Epic success och epic fail och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Total epic success och total epic fail 18

  1. Mariann Pikksaar skriver:

    Vad kom ni fram till? Jag har kontakt med SBS och KBS, men har inga strategier att övertyga de svenska kanalerna.

Kommentarer är stängda.