Jonghyun opereras, jag är en hemsk människa

Jag är en hemsk människa. Ond, misstänksam och skandalgirig. Den 17 januari opererades SHINees Jonghyun för den benskada han ådrog sig i Jakarta i oktober. Jag trodde inte att de ljög genomgående. Jag trodde på att han skadat benet, bara inte så illa.

Jag har gnällt på honom tidigare i bloggen men inte på samma sätt som jag har gjort IRL med mina kompisar.

När Jonghyun inte dansade på SHINees första solokonsert himlade jag med ögonen. Han kunde ju både springa och hoppa liksom. Jag hittade på att han var en diva som inte vill dansa eftersom hans vocals skulle bli störda, att han ville sitta på sin tron och verka som överhuvud.

Okej, jag har aldrig riktigt trott på mina konspirationsteorier men jag har tänkt tanken och det räcker. Förlåt Jonghyun. Jag har varit elak och orättvis och ska bättra mig. Lovar. Om det finns något jag kan göra för att gottgöra dig är det bara att säga till.

Och herregud, hur kunde det ta så långt tid innan operationen genomfördes? Var det en sista utväg eftersom inget annat läkaren provade fungerade? Har de inte sett skadans omfattning tidigare? Säg inte SM att ni låtit killen gå och ha ont i flera månader utan att göra något ordentligt åt det. Hoppas verkligen inte att han dragit på sig en större skada på grund av väntan./e

Och just det, på Kara-fronten är det fortfarande kalabalik. Det ser ut som om gruppen kommer att splittras även om medlemmen Seungyeon sägs vela och eventuellt vill ta tillbaka beslutet att lämna DSP.

Annons
Detta inlägg publicerades i Oro och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.