Kara goes JYJ/HoMin?

Å nej å nej å nej å nej! Händer det igen? Nyheterna är lite för nya, ändrar information hela tiden och känns inte helt slutgiltiga än men för tillfället är det total déjà vu (om än en mindre känslomässigt från min sida). Kara, som är megastora i såväl Sydkorea som Japan, har stämmer sitt bolag för orättvisa kontrakt. Från att från början ha sett ut som en nästan enad front, 4 medlemmar lämnade bolaget och en var kvar. (Gyuri, ledaren, såklart. Åh, stackars dessa gruppers ledare med deras ansvar och påtvingade trogenhet.) Sedan verkar en tjej till, Goo Hara som är gruppens snyggo, ha ändrat sig. Nu står alltså Gyuri och Hara på en sida och övriga medlemmar Nicole, Jiyoung och Seungyeon på den andra.

Kamilias, fanklubben, är helt förstörd. Tjejerna ska tydligen bara haft ett år kvar på sina kontrakt hos DSP men omständigheterna är för starka för att de ska vilja stanna. (Även SS501 låg på DSP Media innan de relativt nyligen valde gå skilda vägar efter att deras kontrakt gått ut. Eller typ, vissa av SS501s medlemmar samarbetar fortfarande och bandet har inte officiellt splittrats.) Oj oj oj. När ska de koreanska entertainmentbolagen lära sig att behandla sina idoler (och med det inkomster) humant och rättvist?

Återkommer när mer information finns men för tillfället ser det alltså ut som om SNSDs största konkurrenter på den japanska marknaden drar sig ur spelet. Medan vi väntar på klarheter kan vi titta på deras fantastiska buttdance som vi också har en jättefin danscover på i vårt ensamdansprojekt, båda finns här./e

Annons
Detta inlägg publicerades i Oro och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Kara goes JYJ/HoMin?

  1. Pingback: Give me your lips | Dancing On Our Own

Kommentarer är stängda.