Underskattad idol i bilolycka

Kan från duktiga men otursdrabbade F.Cuz har varit med i en bilolycka. Så typiskt. Han har skadat sin axel och sitt ansikte och blivit tvungen att sy pannan och näsan. Hans demolerade ansikte gör att han inte kan jobba som idol på ett tag. F.Cuz avbryter därför sin promotion av skuttiga, lyckoframkallade ”Wanna Be Your Love” för att invänta Kans läkande. F.Cuz har bara fyra medlemmar och alla är viktiga, det går inte att plocka bort en och ändå göra ett lyckat framträdande. Jag gillar det med F.Cuz. Jag gillar F.Cuz, de är sjukt underskattade. Här live i radio (Kan har tofs och ser lite nervös ut):

Kan ser lite nervös ut för att han sjunger lite sämre än de andra. Något han väger upp genom att var den bästa dansaren, snyggast och ha mest pondus. Han klarar av den tramsigaste fanservice, för sexig skandalteaser och dramatiska blickar. Det är nästan så att jag blir lite pytte förälskad. Fast han 19 år. Eh 9 år yngre än mig. Lika gammal som SHINees Minho. Ja, ja, ja… Ålder är bara en siffra, som snuskgubbar/snusktanter brukar säga.

Bilolyckan är i vilket fall fruktansvärt tragisk. Bilar är läskiga. Jag är ofta rädd när jag åker bil, räddare än om jag flyger eller åker tåg. Tur att Kan inte skadade sig mer. Hans ansikte är ju en del av hans inkomstkälla men det läker förhoppningsvis snart. I bilen ska också F.Cuz stylister ha befunnit sig, hur pass skadade de är framkommer inte i någon utav artiklarna jag läst. (Om de är stylisterna som skapat stilen till ”Wanna be your love” gillar jag dem skarpt. Eat Your Kimchi dissade dem nyligen och bevisar än en gång att även om de är ganska underhållande har de sjukt dålig smak.)

För att betona hur underskattade F. Cuz är måste jag publicera ”Wanna be our love” live också. Tramsig fanservice, när den är som bäst (Och ett bra danstips för den som vill göra en enkel dans till vår ensamdans) F.Cuz FIGHTIIIG!:

/j

Annons
Detta inlägg publicerades i Oro och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.