I Sydkorea för att stanna?

För snart två veckor sedan skrek jag av lycka för att f(x) Amber var tillbaka i Sydkorea. Nu sägs det att hon är där för att stanna, i februari ska hon och f(x) göra comeback. YES! YES! YES! Fans jublar och jag hoppas att hon inte blivit tvingad av SM utan kommit tillbaka av fri vilja.

Jag funderar också över vem det är Amber är kär i egentligen? Jag har tidigare skrivit att jag är säker på att det är Krystal. Men nu har jag börjat tveka, det kan också vara Victoria. Misstänker i vilket fall att det var en kärleksskandal som tvingade Amber att låtsats ha en ”weak ankel” och hålla sig borta från Sydkorea i över ett halvår. Kan ha varit ett triangeldrama, Krystal och Victoria slåss om Amber?

Om Amber valde Victoria, kan Victorias medverkan i We Got Married ha varit ett sätt för SM att avstyra uppmärksamheten och försöka få Victoria att bli hetro samtidigt. Nu kan jag ju se hur Viktoria långsamt börjar falla för Nichkhun. Hmm… Så vad händer när Amber kommer tillbaka? Vet Nichkhun att Victoria har haft sex med Amber? Har Nichkhun kanske också haft en romans med någon av sina bandmedlemmar? Okej, jag ska sluta här… Vi kommer aldrig någonsin få veta vem som har sex med vem i k-popvärlden. Vi får nöja oss med fanfic. Eller vad då nöja oss? Fanfic är bland det mest underbara som finns. Här är Amber och Victoria:

/j

Annons
Detta inlägg publicerades i Comeback, Sex och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till I Sydkorea för att stanna?

  1. Shikshin skriver:

    haha hilarious inlägg!

Kommentarer är stängda.