Ensamdans!

Apropå Rain slog det mig (Elin) att vi aldrig visat den här helt brutalt bra låten och dansen. Det är vår dröm att någon skulle våga sig på att dansa den till vårt ensamdans-projekt:

Nu var det ett tag sedan vi publicerade idén bakom ensamdans. Vi vill dock fortfarande få så många som möjligt att dansa ensamma! Så här ser idén ut:

De flesta musikvideor på den sydkoreanska popscenen innehåller en koreografi vilka snabbt får efterföljare på nätet. Människor både spelar in handledningsvideor för att lära ut rörelserna och skapar covervideor där de försöker utföra danserna så proffsigt som möjligt. Fenomenet är vanligast i Sydkorea. Eftersom vår blogg utgår från Sverige tänker vi spela/samla in så många svenska covervideor som möjligt och sedan publicera dem på vår blogg och youtubekanal. Vår förhoppning är att ni tycker det låter fantastiskt och vill hjälpa oss att bidra med videor!

Covervideon: Minst 30 sekunder k-pop koreografi framförd på valfri plats i Sverige. Man behöver inte vara speciellt danskunnig. Enda kravet är att göra sitt bästa och dansa ENSAM. Välj valfri del ur en k-pop koreografi, det om känns roligast eller mest hanterbart. Platsen kan vara alltifrån hemma i lägenheten till mitt på Sergelstorg. Vi hjälper gladeligen till med tips om koreografier. Kom bara med önskemål om typ av låt, svårighetsgrad och attityd/stil, vi vet allt! Är vi i närheten hjälper vi gärna till med att filma.

På vår youtubekanal har vi lagt upp musikvideor, handledningsvideor, liveframträdanden och andra klipp som kan fungera som inspiration. Tveka inte att höra av er om ni har frågor! Vår mailadress är: dancingonourown@gmail.com.

/e och j

Och ps: klicka på kategorin Ensamdans här till höger så får ni se alla våra hittills publicerade danser! Till alla som dansat: tack ni är bäst! ds

Annons
Detta inlägg publicerades i Ensamdans och märktes , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Ensamdans!

  1. Pingback: Performance på Pictura | Dancing On Our Own

Kommentarer är stängda.