Okej då, MBLAQ

MBLAQ är ett av pojkbanden som jag ägnat mindre tid åt. De har dock ständigt varit närvarande. Några av medlemmarna är flitiga gäster på varietys som jag brukar kolla på, är nära vänner med några av mina favoritidoler och så vidare. De syns mycket och många gillar dem. Jag har blivit lite avig mot dem av flera olika anledningar. Framförallt är det grabbiga uttalanden och bottennappet med medlemmen G.Os homofobiska uttalande om att han kände sig obekväm runt Sujus Heechul eftersom han inte var säker på Heechuls läggning. (Heechul är ständigt omringad av homo- och birykten.) Dessutom släppte gruppen katastrofalt pinsamma One Better Day i somras.

Jag har tyckt att det har varit konstigt. MBLAQ är nämligen supermega stjärnan Rains skapelse och han om någon borde ju veta hur en slipsten i pojbandsbranschen bör dras. Vi har i den här bloggen skrivit förvånansvärt lite om Rain, konstigt kanske då han på många sätt är Sydkoreas störste idol. Rain är gigantisk i Asien och har dessutom lyckats hyfsat med en skådepelarkarriär i USA, framförallt med Ninja Assassin (där f ö MBLAQ-medlemmen Lee Joon även har en roll). Samtidigt är det kanske inte så konstigt att Rain inte synts så mycket i bloggen. Varken Johanna eller jag skriker oss ju hesa efter muskelberg och övermaskulina idoler och Rain fyller allt som oftast den kvoten.

MBLAQ har gjort och sagt så mycket dåligt att jag stundtals glömmer den fantastiska och dramatiska Y. Glömmer att medlemmarna Mir och Thunder (där den sistnämnde är 2NE1s Sandaras lillebror) kan vara riktigt roliga och charmanta. (Det finns en femte medlem med, ledaren, han gör inte så stort väsen av sig.)

Igår gick det sms-rykten om att MBLAQs nya skiva var sjukt bra. Jag trodde inte riktigt på det (igen, förlåt Lars). Idag släpptes videon till Stay och jag önskar att övriga MBLAQ skulle ge G.O en utskällning för icke-acceptabelt beteende som fick honom att tänka om, aldrig skulle uttala sig om något vad som är manligt igen och bara släppa saker som det här:

/e

Annons
Detta inlägg publicerades i Comeback och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Okej då, MBLAQ

  1. Lars skriver:

    Ja du, jag är mållös…

  2. Agnes skriver:

    tja 🙂

    Kolla på Super Junior eller Big Bang ,de e bättre ;P

Kommentarer är stängda.