Angst och Fluff

ANGST. Det gick rykten om en tjej som skulle ha tagit sitt liv och lämnat en lapp där det det stod ”I’ll protect TVXQ forever”. Nu går det rykten om att det bara var ett rykte. Historien används i vilket fall för att lugna bråken inom Cassiopeia. Fansen ska ta hand om varandra och DBSKs alla fem medlemmar. De ska inte driva varandra in i depressioner. Självmordshistorien river också upp en tanke som redan funnits hos många fans. Det finns en, kanske befogad, oro inom Cassiopeia att någon av Jaejoong, Yunho, Yoochun, Junsu och Changmin inte ska orka mer. ”Det värsta som skulle kunna hända.” ”Något man inte bör prata om.” ”Allting är redan som i en angst fanfic så det skulle inte förvåna om det även skulle sluta som i de värsta novellerna.” Jag vill inte tänka på det, men tanken slår mig ganska ofta.

FLUFF. När jag känner mig nedstämd och asocial är det bästa att krypa upp framför datorn och titta på k-poptrams. Svenska eller amerikanska tramssaker ogillar jag. Bland mina vänner är jag känd för att hata komedier, om jag är med när man ska titta på något roligt förstör min uppsyn det roliga. Jag skrattar inte, utan tycker bara att allting är töntigt och fånigt på fel sätt. Men det är något med det sydkoreanska tramset. We Got Married, DBSK i Saipan, SHINee dejtar 2PM, jag kan se det hur många gånger som helst. Jag skrattar och glömmer hemskheter i världen på samma sätt som jag tror många andra gör när de kollar på amerikanska komedier. För det är någonting med tonen i det sydkoreanska som fungerar i mitt huvud. Det är så sjukt charmigt att jag inte irriterar mig. En blandning mellan gulligull, hård distans och absurditeter.

Nu har internationella DBSKfans gått ihop och skapat en tramsig julhälsning i stil med tramsprogram i Sydkorea till JYJ och Changmin/Yunho. Finare får man leta efter.  Människor över hela världen har spelat in meddelanden som bygger på en video där Mickey Yoochun spexar och önskar alla en: Mickey Christmas. Tomteluvor, armar som bildar hjärtan, julsånger och en video utan bråk. Precis vad jag och Cassiopeia behöver.

Original:

Fanmade: /j

Detta inlägg publicerades i Fanmade, Oro och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.