Playboy Bunnies och grabbvev till trots

Jag greppar efter halmstrån här. Jag var lite för säker på att jag skulle avguda allt GD&TOP gjorde tillsammans men nu sitter jag här, ännu mer besviken efter det den andra videon. Det har lite förstört min relation till två av mina största idolcrushes. Men T.O.P sa i alla fall så här i en intervju nyligen:

How can you dislike this man? But surprisingly, he has been single for a long time.
T.O.P: I like to stay at home a lot together with my timidness. I always want to flee away from strangers because I am afraid of them. Although there are times that I have thought that it would be great if I had a girlfriend, my heart still tends to allocate my leisure time to working.

Although he said that he’s concentrating on work at the moment, he still has his own ideal girl, who is wise and gentle.
T.O.P: If she is able to lead me to a better place and point me to the right direction, then she would be the right person. I like the role of a follower, although sometimes, I would like to lead too.

Det där låter väl som en rätt trevlig ung man? Han är kanske ändå någon som skulle passa mig? Eller? Playboy Bunnies och grabbvev till trots? (Jag vet. Sjukt lamt. Vad betyder det att vara en follower liksom? Fruktansvärt osjälvständigt. Halmstrån, som sagt.)/e

(via omonatheydidnt)

Annons
Detta inlägg publicerades i Oro, Spazz och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Playboy Bunnies och grabbvev till trots

  1. Viktoria skriver:

    haha!;D

Kommentarer är stängda.