This is the return of the kings

AAAAAAAAAAAAAAAAAAA! Tredje och längsta glädjeskriket idag. Nu är den här, Changmin och Yunhos video (DBSK enligt SM). Jag fånler och spelar på repeat med klump i halsen och tårade ögon. Jag kan inte göra en riktigt analys, det är för mycket känslor involverade. Det känns som evigheter sedan de gjorde det de är bäst på; sjunga, dansa och se snygga ut på k-pop/j-popscenen. Jag blir så rörd när Changmin dansar. Jag vet inte om videon är bra eller dåligt. Jag tror den är bra, riktigt bra. Låten har en sångtext som lätt kan tolkas som om den handlar om de tre som lämnat DBSK. Musiken är mörk och väldigt DBSK, SM har valt att satsa på det de vet att publiken känner textmässigt och musikaliskt. Hjärta och smärta. Jag är hjärta och smärta. Cassiopeia är hjärta och smärta.

För att se videon klick på youtube i hörnet på fönstret (SM tramsar och gillar inte att man kollar på andra sidor än deras egna.)

Hela översättningen av texten finns här. Några talande citat från den:

You know what time it is?
This is return of the king”

”(If it’s a sin) If loving you was a sin
(If that was a sin) If being genuine is a sin
(I’ll keep it low, I’ll keep it low) I’ll hold it in and stand my ground”

”(Why?) Did you leave me so easily
(Why?) Did I look easy to you?
(Why?) My heart is ripping to shreds
(Why?) If every moment was a dream”

”I was always satisfied with having you
I was happy to dream the same dream as you no matter what they said”

”(Why?) I don’t think you know yet
(Why?) Exactly just what you let go of
(Why?) Just remain there and watch me grow”

Man kan så klart även läsa YunJae i texten om man vill eller valfritt annat DBSKpar, beroende på tycke och smak. Typ, Yoochun har lämnat Yunho och Jaejoong har lämnat Changmin och nu går Changmin och Yunho vidare med varandra. Det är många vackra heta blickar i slutet av videon som stödjer den teorin. Eller åtminstone teorin att Changmin och Yunho går vidare som ett allt tydligare lanserat fanficpar. HoMin, jag tror jag gillar idén. Även om jag inte tror att de är kära är det fint med Boys Love. Yunho är kär i Jaejoong och kommer alltid att vara. Punkt./j

Annons
Detta inlägg publicerades i Comeback och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.