Knock out?

Vissa dagar säger det bara BOM och så händer det hur mycket som helst. Amber och TVXQ (omfg, Changmin!) till exempel. AAAAAAAAAHHH. Bra för att ta fokus från jobbigare saker (nu har SHINee haft sina konserter i Seoul också och jag var inte där. Det var inte heller Jonghyun girlfriend Shin Se Kyung. FISHY! Eller så är hon bara rädd för Jonghyuns fans kanske. Det är dags att jag slutar med mina konspirationsteorier nu, jag vet.)

Idag släppte även GD&TOP sin nästa video från sitt duoprojekt till låten Knock out. Samtidigt rapporteras det om att Yang Hyun Suk, big boss på YG, favoriserar 2NE1 på Big Bangs bekostnad. Hur sant det är går att ifrågasätta såklart. Samtidigt är det en tacksam förklaring till den här videon. Okej, stylingen på GD&TOP är stundtals briljant och segway-sekvensen är lite småkul men mest är det why?! WHY?

Jag har sagt det förut. Playboy Bunnies = so not cool. Och pillandet på västerländska tjejer (huvudpoängen är inte att de är västerländska, det är pillandet, men i sammanhanget blir det ytterligare en sexualiserande dimension av att det är dem det pillas på medan andra mer betraktas). Suck. Jag trodde aldrig jag skulle säga det här men det är dags att övriga tre Big Bang-medlemmar kommer och styr upp det här nu. Allkpop har förutspått en TVXQ vs Big Bang-battle för 2011. Just nu är det rätt solklart vilka som leder./e

Annons
Detta inlägg publicerades i Oro, Sex, Spazz och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Knock out?

  1. Pingback: Playboy Bunnies och grabbvev till trots | Dancing On Our Own

  2. Lars skriver:

    I mitt huvud har jag dödat Hugh Heffner och förbjudit playboykaninen som symbol. I verkligheten blundar jag och lyssnar. Det funkar på både High High och Knock Out. Tyvärr?

  3. Lars skriver:

    Ja, det är fruktansvärt jobbigt när ens idoler gör sånt som skär sig med allt man står för.

  4. Lars skriver:

    Jag läser onkey, lyssnar på Why did I fall in love with you och äter chocopie som motaktion.

Kommentarer är stängda.