Kära internet

Tillbaka efter närmare fyra dygn i ett hus på Gotland utan internet. Ehhh. Jag vet att det låter fånigt, men det var jobbigt. Det kändes som att vara långt från någon jag var äckligt nykär i och som jag tänkte på konstant. Det gjorde lite ont i kroppen, värkte i hjärtat och första dyngnet kände jag mig obehagligt rastlös. K-pop är beroendeframkallande. När jag kom tillbaka möttes jag av Changmin/Yunhos underbara teaser, flera utvikningsbilder på Jaejoong, en JYJ intervju i sydkoreansk morgon-tv (änligen börjar tv-kanalerna låta dem synas), SMs artist Siwons twitter om slavkontrakt, ny information om SHINee i Japan, nya avsnitt av Mary stayed out all night och mycket mer in i all oändlighet…

Nu sitter jag och bävar inför hur internet kommer att fungera i den lägenhet jag ska hyra en månad i Stockholm. Jag borde packa men tanken på min eventuellt internetkrånglande framtid gör att jag har svårt att ta ögonen ifrån min dator. Alla framträdanden från KBS Music Festival ligger dessutom uppe och lockar mig. Kyuhyun och DJ Doc uppträder till exempel tillsammans. Knäppt. /j

Annons
Detta inlägg publicerades i Allmänt, Oro och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.