Blondiner

Teen Top hade en av årets bästa debutlåtar Clap. Gruppen är en av k-pops yngsta (medelåldern är typ 16) och i min skräck/favoritgrupp på livejournal kallas de allt som oftast ”jailbait”. Lite läskiga men ack så duktiga. Nu förbereder de sig på comeback och bilden som släppts är väldigt, hm, blond.

Sydkoreanska entertainment bolag väljer ganska ofta att blondera en eller flera medlemmar som dramatisk makeover. Det ser aldrig vidare naturligt ut även om vissa (T.O.P och G-Dragon, Johanna skulle säga Jaejoong också) passar oförskämt bra i det. En del (tex Sujus Heechul och Kyuhyun) var mindre lyckade. (Vid intresse: bildgoogla namn+blonde och återkom gärna med era domar.)

Att försöka lista ut hur comebacken kommer till att se ut efter teaserbilder är en nästintill omöjlighet (i somras ägnade jag vansinnigt mycket tid åt att försöka lista ut vad SHINees Lucifer-comeback skulle handla om. Länge var misstanken att det handlade om fem element, vilket visade sig vara helt fel.) F.Cuz porriga teaser resulterade i en halvtråkig låt utan mer hångel och rump-grabbningar.

Teen Top ser ut som blonda aliens. Hm. Lite drar tankarna åt T-Max stundtals nästan nazi-flirtande (eller kanske ändå inte, eller jo men nja. Kanske är det bara mina västerländska ögon som spökar nu igen? Både med likheter och referenser?) singel som kom i somras. Singeln fick lite uppmärksamhet vilket var aningen märkligt (eller inte med tanke på den tveksamma videon) då Kim Jun (blonda killen i videon) i alla fall ett tag var megastor då han spelade en av F4 i succén Boys Before Flowers.

Ja, Teen Top-bilden sticker ju ut i alla fall. Hoppas det resulterar i något fantastiskt. (Och inte i något obehagligt där man som i ovanstående exempel i flera månader sitter och undrar: hm… hur tänkte de här?) /e

Annons
Detta inlägg publicerades i Comeback och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Blondiner

  1. Pingback: Teen Top Teen Top Teen Top! | Dancing On Our Own

Kommentarer är stängda.