Förlåt SHINee

Jag var inte helt rättvis igår. Sent inatt när jag inte kunde sluta titta på Keys solo eftersom det är så briljant insåg jag att jag till 80% var bitter, 10% gammal och 10% korrekt. SHINee är inte pinsamma. Jag blir generad för att Key vågar vara alldeles för mycket. När jag inser att det är en 19-årig kille som sliter av sig skjortan och tar sig åt skrevet som i Minhos solo  uppmärksammas jag på min egen ålder. Därför skriver jag att det är pinsamt. Mycket orättvist. Forgive noona.

Jag vill se dem flyga omkring som änglar live. Det vill jag. Det ser helt fantastiskt ut. När jag ser det här blir jag dessutom varm av lycka, ååhhh det är så bra, och inser igen att jag mest av allt var bitter för att jag inte var där:

(Snälla släpp videon snarast. Ni förstår inte hur mycket det skulle underlätta mitt slashfanvideo-skapande. Gråtandes SHINees i regnet lix.)

Men ärligt talat, Onew. Opera? (Still ♥ u though.)/e

Annons
Detta inlägg publicerades i Spazz och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.