he’s so hot, i feel like crying

Mina julklappar säger obehagligt mycket om mig. Jag fick ansiktskräm för mogen hud, lonely planets guide till Seoul, raffiga underkläder, en slashig musikvideo med Mattias och Danny från EMD, en flaska whiskey och en stor gosedjurs elefant. Elefanten fick jag för att min idolkärlek Jaejoong är besatt av elefanter och för att jag ska ha någon att krama när jag känner mig ensam. Enligt mina systrar såg elefanten lite ut som Jaejoong. Mina föräldrar tyckte att jag skulle ta med mig den när folk börjar skaffa barn i min umgängeskrets, typ ha den i en barnsele på magen och titta konstigt på folk som vågar ställa några dumma frågor. Min mormor tyckte också att det var en bra idé. Hon kramade och gullade med elefanten länge. Den kändes levande, sa hon.

I övrigt har det släppts en fotobok med bilder där Jaejoong är lite för mycket av allting bra. Jag håller med kommentaren på sharingyoochun; ”he’s so hot, i feel like crying”.

En annan mindra angenäm sak jag skulle kunna gråta över är det bisarrt sorgliga fotot till höger av Changmin och Yunho. Grattis på 7 årsdagen DBSK/TVXQ? Eh? Hur tänkte SM Entertainment här? Sjukt glada och stolta att gruppen fortfarande håller ihop efter 7 år? Öh? Nästan lika tragikomiskt som att Yunhos karaktär i Poseidon heter Yun Jae. /j
 

Annons
Detta inlägg publicerades i Shopping, Spazz och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till he’s so hot, i feel like crying

  1. dancingonourown skriver:

    SM tänkte inte alls. Gud så sorgligt. /e

Kommentarer är stängda.