EMDs Danny och Mattias är kära i varandra

Ja. I en underbar julklapp som jag fick av min syster kastar de heta blickar på varandra till Hwangbos sorgligste ballad. Ett mästervärk skulle jag kalla det här musikvideon. Boys Love i Sverige. Jag hoppas EMDs fans förstår det vackra. (OBS. Jag jobbar på en fanfiction novell om dem. Manny? Får se om jag törs publicera den här. Eh.)

I morgon reser jag, liksom Elin, bort till en stuga utan internet. Tre dagar utan k-popnyheter och bloggande. Jag får se hur det går, om jag kommer att klättra på väggarna för att jag missar tusen saker eller om jag kommer att kunna njuta av tystaden./j 

Annons
Detta inlägg publicerades i Sex och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till EMDs Danny och Mattias är kära i varandra

 1. Malla skriver:

  Jag tycker du borde posta din fanfic 😀 hardu deviantArt lr kmr du posta den här? 🙂 vill gärna läsa 😀

  • dancingonourown skriver:

   Heheheee…alltså jag är rädd för att den är för eh intim och realistisk, så att den blir elak mot dem jag skriver om. Typ integritetskränkande eller nått. Av någon anledning känns det liksom mer känsligt att skriva om svenska kändisar än koreanska. Även om EMD antagligen är väldigt vana vid hetero-fanfic om sig.

   Om jag lägger ut den kommer jag nog göra det anonymt någon annanstans än här typ livejournal (har inte deviantArt än). Eftersom det är sjukt kul och uppmuntrande att höra att någon vill läsa, kan jag dock mejla dig länken i så fall. (Har din mejl eftersom du kommenterat här.)

   Jag lovar dock inget måste väga lite argument fram och tillbaka i mitt huvud först./j

 2. dancingonourown skriver:

  AAAAAAAA…din länk gjorde typ min dag. SJUKT FIN. Kanske blir tvungen att blogga om den snart (fast vi egentligen bloggar om k-pop) samt börja hänga på deviantART. Tack. /j

Kommentarer är stängda.