Big in Japan

SHINee har haft sin första solokonsert någonsin. Det var i Japan och så här såg det ut på arenan när fansen höll upp sina glowsticks (SHINees officiella fan-färg är pearlescent sky blue):

Jag anstränger mig för att inte känna mig bitter här där jag sitter och tittar på snö som vräker ner och känner mig glad över att temperaturen nu sjunkit under minus 20 i alla fall. Försöker inte sura när jag läser låtordningen där jag ser att även f(x) Krystal var med på ett hörn. Försöker tänka att jag tyckt att några av medlemmarnas solon varit pinsamma (vissa gillar att göra covers på västerländska låtar med ibland, obs ibland, tveksamt resultat). Ignorerar att Onew säkert sjöng den här (*SOBS*) som sitt solo. Ignorerar den olustiga känslan att det här var sista gången man hade chansen att se SHINee eftersom jag fått för mig att något är på gång (obs endast spekulationer obs obs obs).

SHINee gör fyra konserter. Två i Japan och två i Sydkorea. Jag trodde under hösten att SHINees första konserter skulle vara i maj (exakt tre år efter deras debut) och då hade jag och Johanna tänkt vara där. Vi hade planerat in det. Nu är konserterna nu och vi missar dem.

Jonghyun har gjort ett uttalande om att han dessvärre inte kommer kunna delta fullt ut på grund av sin benskada. Eftersom jag är en elak människa har jag trott att det var hittepå, att han inte är skadad. Eftersom jag är genomond känns det faktum att han inte är med fullt ut nästan som en lättnad. En kombination av att jag inte missar SHINee som femmannagrupp och att mina värsta farhågor (splittring) kanske inte är sanna. Han är (antagligen) skadad på riktigt, det är (antagligen) inte bara undanflykter och täckmantlar för annat. Samtidigt är det såklart oroväckande. Hur länge kommer han vara skadad egentligen? SHINee är en sång- och dansgrupp med fem medlemmar, inte fyra. De kommer inte hålla som balladgrupp och heller inte som en grupp med endast fyra medlemmar.  Jag menar nödlösningen med tronar, stolar eller så här kan de ju inte hålla på hur länge som helst:

Ps. Klicka på youtube-symbolen i nedre högra hörnet för att se videon. Ds

Usch, nej, SHINees konsert är nog inget att se alls. Bara konstigt. Jag är inte bitter och besviken för att jag inte är där. Inte alls. Inte en chans. Aldrig. Sobs in a corner./e

Annons
Detta inlägg publicerades i Oro och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Big in Japan

  1. Jakob O skriver:

    Wow!!!!!!!! Jag har inte blivit såhär glad över att hitta en blogg på väldigt lång tid. Det märks verkligen att ni bryr er på riktigt.

  2. dancingonourown skriver:

    Åh, nu blev jag också glad. Tack! /e

Kommentarer är stängda.