Oh joy! Not.

Och så kan vi konstatera att GD&TOPs Playboy Bunny-symbol nu även finns i huvudbonadsformat. FAIL!

/e

Annons
Detta inlägg publicerades i Allmänt och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Oh joy! Not.

 1. PoeticGoofy skriver:

  Haha jag läste att de hade valt den symbolen pga att de är en duo (två öron/fingrar) och Bom som är featured i albumet brukar associeras med en kanin, därav Playboy märket ^^ Hurvida jag väljer att godta den förklaringen är en annan femma xD

  • dancingonourown skriver:

   Haha! Jag godtar den inte för fem öre. De hade kunnat valt nästan vad som helst för att symbolisera att de var en duo. Det där med Bom känns bara som en dålig ursäkt. Var läste du det här? Har någon ifrågasatt den så att de var tvungna att förklarar sig?/e

   • PoeticGoofy skriver:

    Jag läste en translation av deras showcase som de hade live på youtube. 🙂 Antar att MCn frågade haha.

Kommentarer är stängda.