Slashigt julklappstips: OnHo♥CocoRosie

Jag hade tänkt ge er en tidig julklapp. En mycket romantisk och alldeles för mycket slashig julklapp! Mitt kanske (KANSKE) bästa par och en mycket svulstig idolballad. De gullar eller tar på varandra i nästan varje klipp och är ytterst fagra. Jag har jobbat med den så länge att jag tror att de är kära på riktigt. Det skulle vara premiär för min första egna hemmagjorda OnHo-video men Sony Music Entertainment har valt att blockera den i hur många länder som helst, Sverige bland annat. Så tyvärr. I USA, Sydkorea (men inte Nordkorea), Taiwan och Japan är det dock fritt fram. Korealover7 som bor i USA säger iallafall: ”Aw, this was beautifully put together. Onew and Minho are my favorites and they are my second favorite OTP.”Javisst.

Ni får den här istället. Två världen möts och jag och Johanna kan inte sluta titta och gapa. Onew, Minho, Antony Hegarty och CocoRosie. Beautiful boys.

/e

Annons
Detta inlägg publicerades i Fanmade och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.